N.A. | 22. 5. 2020, 09:06

Nove pohvale na račun Ronalda: "Kaže posebno odločenost"

Aleksander Čeferin, predsednik UEFA, izroča pokal Like prvakov Cristianu Ronaldu

Profimedia/Kieran Mcmanus/Bpi

"Biti želi iz dneva v dan boljši, želi napredovati. Tako razmišljanje ga ves čas pripelje do njegovih mej. Iz leta v leto s svojim karakterjem kaže posebno odločenost," je odlike Cristiana Ronalda pohvalil prvi mož PSG, Nasser Al-Khelaifi.

Nasser Al-Khelaifi je v intervjuju za France Football razkril, da sanja o Cristianu Ronaldu. Portugalec se mu zdi "neverjeten vzor za vse športnike v prihodnosti".

"Občudujem njegovo neverjetno voljo," je dejal predsednik Parižanov in nadaljeval: "Biti želi iz dneva v dan boljši, želi napredovati. Takšno razmišljanje ga ves čas pripelje do njegovih mej. Iz leta v leto s svojim karakterjem kaže posebno odločenost in ima neverjetno voljo."

Ronaldo je leta 2018 iz Reala odšel v Juventus, vendar pozneje španskemu časniku El Mundo razkril, da je bil med kandidati za nadaljevanje kariere tudi Pariz. Francozi naj bi se domnevno resno zanimali za usluge evropskega prvaka iz leta 2016, toda na koncu se je CR raje odločil za staro damo. Sodeč po izjavah Al-Khelaifija, na Parku princev še vedno zelo cenijo Portugalca, ki bi ga pred koncem kariere očitno lahko gledali še v dresu PSG ...

Več športnih vsebin najdete na Sportklub.si 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord