N. Vo. , uredništvo/STA | 24. 3. 2024, 16:20

Raznežila se je celo predsednica države: poglejte, kaj je v Planici zaradi Petra Prevca naredila Nataša Pirc Musar (FOTO)

Bobo

Ob današnjem slovesu Petra Prevca se je raznežila tudi predsednica države Nataša Pirc Musar, ki se je v Planici skupaj z 20.000 navijači poklonila največjemu slovenskemu orlu.

Za zabavo so prireditelji vse dni skrbeli tako na prizorišču v Planici kot na osrednjem trgu v Kranjski Gori, kjer so se navijači že od srede dalje zabavali pozno v noč.

Planica pa je v 90 letih, odkar tukaj prirejajo mednarodne tekme, gostila tudi predstavnike političnega vrha. Vsako leto jo obišče tudi politični vrh države, predsednica Nataša Pirc Musar in premier Robert Golob letos nista bila izjemi, vrh gospodarstva in vrsta zdajšnjih in nekdanjih vrhunskih športnikov.

Predsednica se je Prevcu zahvalila in mu čestitala tudi v ganljivi objavi na Facebooku, kjer je zapisala, da je bilo "slovo ganljivo", solze na obrazih navijačev pa "tako pogoste kot slovenske zastave". Ob tem mu je podarila kavo in dodala, da bosta ob bolj umirjenih jutrih lahko z Mino spila kakšno kavo več.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord