A. B. | 30. 10. 2022, 07:55

Primož Roglič rojstni dan praznoval kot "superjunak" (poglejte si to prikupno fotografijo)

Instagram/Primož Roglič

Slovenski kolesarski as je obeležil novo prelomnico v svojem življenju in se ob tem zabaval v krodu dveh oseb, ki mu pomenita največ. 

Kolesarski prvak Primož Roglič je zaradi poškodb na Dirki po Španiji že končal sezono,  zato se veliko več kot sicer posveča svoji družini – ženi Lori Klinc Roglič in sinu Levu. V zadnjih mesecih sta z izbranko zabeležila prvo obletnico njune poroke, prejel je odlikovanje Zlati red za zasluge, tokrat pa je prav s sinom in partnerico praznoval svoj 33. rojstni dan. 

Prav posebno praznovanje

Rolič je 29. oktobra praznoval 33. rojstni dan, ki je bil tudi letos poseben, saj ga je preživel v družbi svoje žene in navihanega sina.

V objavi na Instagramu je delil prikupno fotografijo trojice, na kateri so ob prižganih rojstnodnevnih svečah nadeli maske superjunakov.

"Še eno leto," je ob objavi zapisal kolesar in se vseh zahvalil za želje. Ob fotografiji je še dopisal: "In potem so superjunaki napadli torto (čeprav smo je komaj videli)," pri čemer se je skliceval na to, da so bile maske nekoliko prevelike za njihove obraze. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

S sinom imata prav posebno vez in tudi pozdrav

Roglič, ki je osvojil že mnogo stopničk po svetu, se je nedavno zapeljal od Maribora do Ptuja in se na mariborskem Trgu Leona Štuklja podružil z oboževalci. Šlo je za dobrodelni dogodek, na katerem se je lahko kdorkoli ob njem zapeljal "zlati krog" in prisustvoval k zbiranju sredstev za njegovo dobrodelno organizacije Fundacija Primoža Rogliča.

Ob njem se je zapeljal tudi njegov najmlajši oboževalec - njegov sin Lev. 

Na družbenih omrežjih smo na omenjenem dogodku zasledili videoposnetek, kako je Roglič svojemu sinu pred kolesarjenjem dajal navodila o tem, kako naj pelje. "Po levem robu," mu je rekel in mu z roko pokazal, kako naj se pravilno razvrsti med mnogimi kolesarji. Lev je njegove napotke razumel, kot prava dvojica pa sta si v potrditev izmenjala prikupno gesto – "kepico".

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ