Nika Arsovski | 24. 4. 2020, 08:45

Ronaldu se ne mudi nazaj v Torino, Portugalec pridno trenira na rodni Madeiri

Profimedia

Dogajanje v športnem svetu je z nekaj izjemami že pred tedni obstalo, po nenačrtovanem odmoru pa klubi že načrtujejo vrnitev na nogometne zelenice. Številni so odločeni, da bodo dokončali sezono, tudi v Italiji, ki jo je v Evropi odnesla najslabše, že razmišljajo o začetku treningov v začetku maja.

Zaradi koronavirusa je tudi torinski Juventus za nekaj časa prekinil vse klubske aktivnosti. Potem ko je bil na testu pozitiven branilec črno-belih Daniel Rugani, so razpustili ekipo in jo poslali v izolacijo. Večina igralcev Juventusa, ki so bili okuženi, so povsem okrevali, nekaj težav ima samo Paolo Dybala, ki je bila sprva pozitiven, nato negativen, kasneje pa znova pozitiven, zato je še naprej v samoizolaciji.

Italijanski športni minister je pred časom dejal, da bi se klubske aktivnosti lahko nadaljevale že v začetku maja, zato so v Torinu nogometaše pozvali, da se počasi vrnejo. A očitno vsi niso tega mnenja. Kot poroča italijanska Repubblica, prvi zvezdnik ekipe Cristiano Ronaldo o tem še ne razmišlja. Portugalec, ki zavzeto trenira na rodni Madeiri, naj bi klubu postavil pogoj, da se bo v Italijo vrnil šele, ko bo znan točen datum nadaljevanja lige.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Workout to improve mind and body 🚴🏻💪🏻#stayactive

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Po povratku v Italijo Portugalca čakata še dva tedna karantene, kar bi pomenilo, da bi še nekaj časa čakal na skupni trening z ekipo. Italijanski mediji zato namigujejo, da bo Juventus trenažni proces začel brez prvega zvezdnika.

Več športnih novic si lahko preberete na Sportklub.si.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.