28. 7. 2017, 09:14 | Vir: STA

Simone Biles po operaciji modrostnega zoba z oboževalci delila video, ko je še pod vplivom anastetika!

profimedia
Simone Biles po operaciji modrostnega zoba z oboževalci delila video, ko je še pod vplivom anastetika! (foto: profimedia)

Ameriška gimnastična zvezdnica Simone Biles je na družabnih omrežjih pokazala, da ima smisel za humor in da se rada pošali na svoj račun: na Instagramu je namreč objavila filmček, na katerem je takoj po operaciji modrostnega zoba še pod vplivom anestetika. "Brez besed! Haha! Uživajte! Upam, da se boste vsi pošteno nasmejali! je zapisala pod objavo.

Na filmčku, ki je imel v nekaj urah več kot 1,3 milijona ogledov, se 20-letnica obnaša povsem nenadzorovano, medtem ko sedi na zobozdravniškem stolu, kot da bi z rokama veslala ali plesala, njen glas zveni čudno, iz ust pa ji še visijo kompresijski tamponi oziroma gaze. V komentarjih ji njeni sledilci želijo čim prejšnje okrevanje, pa tudi z njo delijo svoje izkušnje iz zobozdravniške ordinacije.

Bilesova je na lanskih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru osvojila štiri zlate in eno bronasto kolajno, skupno pa ima telovadka z OI in svetovnih prvenstev kar 19 odličij.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.