N.A. | 24. 4. 2020, 11:36

Slovenski košarkarski as ne pozna skopuštva

Profimedia

Slovenski košarkarski maestro Goran Dragić je že večkrat dokazal, kako veliko srce ima, in se s svojimi lepimi gestami vpisal v srca navijačev ter soigralcev. Po besedah izkušenega košarkarja Udonisa Haslema pa je 'Gogi' tudi zelo radodaren, kadar je treba po koncu večera s prijatelji plačati račun.  

Košarkar Udonis Haslem je od leta 2003 član Miamija in je v tem času v klubu s Floride sodeloval s številnimi igralci, tudi največji zvezdniki Lige NBA. Med vsemi zvezdniki brez dvoma izstopajo LeBron JamesShaquille O'NealDwyane Wade in Chris BoshUdonis Haslem je še posebej izpostavil Jamesa in Wada.

"LeBron in Wade sta bila najbolj skopuška igralca, s katerima sem igral. Morate vedeti, ti fantje niso plačali ničesar od svojega 12. leta. Ko pride čas, da je treba nekaj plačati, se ozirata okoli sebe, kot da se govori v nekem tujem jeziku. Da bi James ali Wade plačala večerjo, ste morali z njima igrati igro s kreditnimi karticami," je dejal Haslem in izpostavil Gorana Dragića: "Ekipo je največkrat častil Goran Dragić."

Krilni košarkar je pojasnil, da so vsi igralci ob koncu večerje svoje bančne kartice dali v boben ali torbo, nato pa je natakar eno izvlekel. Če je imel 'srečo' eden od novincev, je strošek lahko resno ogrozil njegov mesečni proračun.

Takole je Dragić pred dnevi praznoval pravoslavno veliko noč:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HRISTOS VOSKRESE,ZDRAVLJE I SREĆU DONESE!!! 🐥🐇🥚

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon) on

Več zanimivih športnih novic si preberite na Sportklub.si.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord