N. V. | 15. 7. 2022, 15:18

Štajerska poslastica: Filip Flisar in Marcos Tavares SKUPAJ navdušujeta

Posnetek zaslona YouTube 6pack Čukur - Klasični Štajerc/fotomontaža

Poglejte, kako se znana športnika znajdeta v športno-glasbeni igralski vlogi. Kaj pravite, je to lahko njuna nova kariera, ali naj se raje držita športa?

Štajerski raper 6pack Čukur je izdal novo pesem z naslovom Klasični Štajerc, s katero se pokloni svojim koreninam. Je sicer profesor keramike na Gradbeni šoli v Mariboru, in je še vedno aktiven na odrih širom Slovenije, saj s svojo ekipo zabava ljudi na dogodkih, ki jih organizira njegova žena Nika Čukur, poroča portal 24ur

Športno-glasbena združitev

V videospotu, posnetem na različnih štajerskih lokacijah, ob raperju zaigrata dve športni štajerski legendi: nogometaš Marcos Tavares in smučar prostega sloga Filip Flisar.

Posnetek zaslona YouTube 6pack Čukur - Klasični Štajerc

Flisar se v videospotu s kolesom spusti med štajerskimi trtami, potem pa z raperjem skoči v kabriolet. Na poti pobereta še druge znane 'klasične štajerce', skupaj se pa odpeljejo celo mimo Tavaresa, ki barva steno svoje hiše. Povabijo ga s seboj, a iz ustnic nekdanjega prvaka Nogometnega kluba Maribor je razbrati: "Ne morem, barvam."

Posnetek zaslona YouTube 6pack Čukur - Klasični Štajerc

Po tem, ko se 6pack Čukur z Flisarjem, Borom Greinerjem in Johnom Denhofom celo noč zabava, ugotovi, da je njegov avto iste barve, kot fasada Tavaresa in ga tako poveže z zločinom, katerega pa upokojeni športnik niti ne skriva.

Posnetek zaslona YouTube 6pack Čukur - Klasični Štajerc

Priznati moramo, da se oba športnika prav znajdeta v igralski vlogi.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ