Uredništvo | 14. 2. 2024, 14:21

Zaljubljena do ušes: Tadej Pogačar objavil nove fotografije z Urško

Profimedia

Vodilni kolesarski par Slovenije je znova navdušil. 

Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je na dan zaljubljencev na družbenih omrežjih objavil fotografije, na katerih je skupaj z izbranko Urško Žigart. "Osladna objava," je pripisal fotografiji. Pogačar svoje ljubezni in naklonjenosti do svoje partnerice nikoli ni skrival. Žigartova ga pogosto spremlja na kolesarskih dirkah in mu je vedno v podporo. Par si deli ljubezen do kolesarstva, oba sta namreč profesionalna kolesarja. 

Skupaj sta že več let, leta 2021 pa sta se zaročila. "Imaš samo eno življenje in ona je moje življenje. Sanje so se uresničile, ko je rekla da," je v angleščini na Instagramu ob seriji fotografij Alena Milavca takrat zapisal Pogačar. Povedala sta tudi, da bosta na poroko povabila zgolj družino in najbližje prijatelje. "Poroko bova priredila bolj za druge kot zase. Za naju je dovolj zaroka, midva sva se že zaobljubila drug drugemu," je za Slovenske novice pred dvema letoma povedala Žigartova. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

Delila sta tudi, da zaenkrat še ne razmišljata o naraščaju. "Razvoj ženskega kolesarstva mi sicer omogoča materinstvo, prihajajo klavzule v pogodbah, po katerih ti mora ekipa omogočiti vrnitev v karavano po rojstvu otroka, pripada ti tudi plača med porodniško odsotnostjo. V prihod­nosti se bova bržkone odločila za otroke, zdaj pa težko, saj sva oba poklicna kolesarja in ne bi mogla otroka pustiti pri babici in iti vsak na svojo dirko. Tega si ne predstavljam."

Par na družbenih omrežjih pogosto objavlja skupne fotografije, nikoli pa ne manjka lepih besed. "Od gora do morja, sem v najboljši možni družbi," je 25-letnik napisal ob lanski dopustniški fotografiji. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol