Uredništvo | 6. 9. 2023, 10:52

VIDEO: Novak Đoković med tekmo povsem izgubil živce in kričal na navijača (posredovali so varnostniki)

Profimedia

Novak Đoković je vnovič dokazal, da ni samo vrhunski teniški igralec, marveč tudi človek sila tankih živcev ...

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je v četrtfinalu OP ZDA premagal Taylorja Fritza s 3:0 (6:1, 6:4, 6:4) in si tako priboril 47. polfinale na turnirjih za grand slam. S tem je prehitel legendarnega Rogerja Federerja. Toda tokrat ne odmeva le njegova zmaga, marveč tudi "incident", v katerega se je zapletel z enim od obiskovalcev obračuna. Da bi bilo vse skupaj še toliko bolj bizarno, sta se kar sredi tekme "sporekla" ... rojaka!

Med dvobojem se je občutila velika napetost, kot se velikokrat zgodi, pa je bilo tudi tokrat občinstvo na trenutke preglasno. V igri, v kateri je Đoković serviral za potrditev "brejka", se je srbski navijač oglasil ravno, ko je bilo to najmanj potrebno.

Beograjčana je vse skupaj tako razjezilo, da mu je zabrusil: "Si ti normalen?! Pojdi ven!" Navijač je hitro dojel, da je storil napako, prav tako ga je s tribune pospremila varnostna služba.

"Da, to je vplivalo name. Zgodilo se je na tistem delu stadiona, na katerem so bili moji prijatelji. Ne vem, kdo je bil ta človek, vendar me je precej razjezil. Rekel sem svojim, naj se malo pogovorijo z njim. V večini primerov se ne odzovem," je po tekmi dejal Nole. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord