N.A. | 5. 6. 2020, 10:46

To pa je predanost: Ronaldo na treningu štiri ure pred vsemi

Profimedia

Trenutno se večina nogometašev po svetu trudi, da se po premoru zaradi pandemije koronavirusa vrne v dobro telesno pripravljenost, eden pa je tudi danes v neverjetni formi. To je seveda Cristiano Ronaldo!

Superzvezdnik Juventusa je že vso kariero znan po sijajni telesni pripravljenosti in po tem, da ogromno dela na sebi. Tudi to je razlog, da je njegovo telo idealno pripravljeno na napore, ki jih terja vrhunski nogomet.

Na testiranjih je CR7 vedno na vrhu seznamov najbolje pripravljenih nogometašev, tokrat pa je šel še dlje. Premor zaradi pandemije koronavirusa je izkoristil za dodatne treninge, navdušil pa tudi na prvem treningu.

Portugalec je v sredo v trening središče stare dame prišel že štiri ure pred ekipnim treningom in vadil sam. Nato se je odpočil in opravil še ekipni trening.

Ronaldo je v klubske prostore prišel že ob 12.50, trening članske ekipe pa se je začel ob 17. uri. Te poteze niso spregledali italijanski novinarji, ki so se znova načudili njegovi motivaciji. Slednja je pri 36 letih še vedno neverjetna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Practice to perfection 🎯⚽️ with @carlopinsoglio 👊🏻 Feeling stronger💪🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Spremljajte šport na Sportklub.si