N. Vo. | 24. 3. 2024, 08:30

Tragedija pretresla svet športa: na treningu umrl komaj 24-letni nogometaš

Profimedia

24-letni nogometaš se je med treningom nenadoma zgrudil ...

Nogometni svet je pretresla vest o smrti 24-letnega kolumbijskega nogometaša Guillermoja Beltrana, ki se je med treningom nenadoma zgrudil, poroča The Sun. Napadalec kluba Real Santa Cruz je pred tem potožil o slabosti in omotici, nato pa se zgrudil na tla. Osebje kluba je takoj poskušalo nogometaša oživiti in nemudoma poklicalo reševalno vozilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club Deportivo Real Santa Cruz (@club_realsantacruz)

Na žalost je Beltran umrl med prevozom v bolnišnico. Bolivijski klub Real Santa Cruz je njegovo smrt sporočil v izjavi na svojih družbenih omrežjih. Zapisali so: "Danes ob 19.30 se poslavljamo od našega ljubljenega igralca, Guillermoja Denisa Beltrana, v prostorih kluba Real Santa Cruz. Vabimo vse navijače, da se nam pridružijo pri zadnjem slovesu in se poslovijo od našega igralca, ki je v naša srca in zgodovino našega kluba pustil neizbrisen pečat. Zahvaljujemo se vam za vašo prisotnost in izraze sožalja v teh težkih časih."

Nenadna smrt je pretresla celotno moštvo: "Bil je veliko več kot nadarjen igralec: bil je prijatelj, soigralec in navdih mnogim. Njegova strast do igre in njegov neumorni duh bosta za vedno ostala v spominu in cenjena," so povedali.

Real Santa Cruz je na družbenih omrežjih objavil ganljiv video poklon preminulemu igralcu z napisom: "Leti visoko, dragi prijatelj." Od obetavnega igralca so se poslovili tudi številni navijači. Eden izmed njih je zapisal: "Kako žalostno, naj Gospod da moč njegovi družini." Predsednik Bolivijske nogometne zveze, Fernando Costa, je prav tako izrazil sožalje ob smrti Beltrana in obljubil temeljito preiskavo pretresljivega dogodka.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord