Uredništvo | 26. 4. 2024, 09:26

Slavna slovenska kondicijska trenerka podira rekorde: letos bo glavna predstavnica ...

Instagram/vida.macura.maglica

Vida Macura Maglica bo letošnja ambasadorka in glavna predstavnica sejma Rimini Wellness, ki velja za največji sejem športa in wellnessa v Evropi.

Znana slovenska kondicijska trenerka Vida Macura Maglica je v letošnje leto vstopila z velikim zamahom: januarja je bila kot glavna gostja povabljena na športni sejem World Sport Istanbul, kjer so jo pričakali kot pravo zvezdo, na fotografiranje z njo so namreč čakale množice ljudi.

A vse kaže, da je bil to šele začetek: Macura Maglica je na družbenih omrežjih zdaj sporočila, da bo tudi letošnja ambasadorka in glavna predstavnica sejma Rimini Wellness, ki velja za največji sejem športa in wellnessa v Evropi.

Sejem traja štiri dni (letos bo med 30. majem in 2. junijem), dnevno pa ga obišče od 40.000 do 50.000 ljudi, kar pomeni, da se na sejmu zvrsti tudi do 200.000 obiskovalcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Dva treninga in fotografiranje

Macura Maglica bo na sejmu odvodila dva treninga s fokusom na trebušnih mišicah in zadnjici. To bo v petek, 31. maja, in v soboto, 1. junija, po vsakem odvodenem treningu pa bodo imeli obiskovalci možnost, da se z njo posvetujejo in fotografirajo v kotičku Meet & Greet.

Morda vas zanima tudi:

Hkrati bodo obiskovalci z njeno kodo R5VID lahko kupili vstopnico po polovični ceni: za le 29 evrov namesto 58. "Vse, ki se imajo namen udeležiti sejma, vabim, da izkoristijo to ugodnost, ki jo lahko dobijo prek mene," pravi Macura Maglica.