A. B. | 4. 7. 2022, 19:53

VIDEO: Navijaška skupina Green Dragons "izgnala" novega trenerja Olimpije

NK Olimpija/Twitter/Sportklub/fotomontaža

Navijači nogometne ekipe NK Olimpija so znova izrazili svoje neodobravanje odločitev, ki jih na klubski ravni sprejemajo novi odgovorni kluba. Poglejte, kaj so storili tokrat. 

Potem, ko je dolgo časa skorajda popolnoma anonimno in v ozadju predsednik klub Adam Delius bdel nad delovanjem ljubljanske Olimpije, se je v teh dneh znova zelo intenzivno vključil v nogometni vsakdan zeleno-belih, poročajo na Sportklubu. 

Zaradi tega je zavrelo na novinarski konferenci NK Olimpija Ljubljana, ki so jo spremljali tudi člani navijaške skupine Green Dragons. 

Green Dragonsi jasno nasprotujejo potezam novega vodstva

Kar na spletni strani NK Olimpije so iz kluba uradno tudi potrdili, da bo novi trener Olimije španski nogometaš Albert Rivera. Prav tega so iz novinarske konference "izgnali" zeleno-beli navijači. 

Videoposnetek so na Twitterju objavili iz spletnega portala Sportklub in ob njem zapisali: "Na novinarski konferenci NK Olimpije je pestro." 

Oglasil se je tudi Rivera osebno 

Po tem, ko je bila novinarska konferenca prestavljena za kar nekaj ur se je oglasil Rivera osebno in zapisal: "Kar zadeva naše Green Dragonse, bi jih rad opomnil, da je pred nekaj meseci klubu grozil izpad v peto ligo," je pojasnil in dodal:

"Stopil sem pred njih in se z njimi pogovoril. Nisem reagiral kljub škodi, ki so jo počeli klubu. Kljub neprijetnim besedam nisem umaknil svoje dlani. Dogovorili smo se, da se bomo redno pogovarjali o naših potezah. Besedo bom držal. Nismo v peti ligi. Namesto tega se skupaj borimo za Olimpijo in uvrstitev Evropo."

NK Olimpija

Spor bo skušal rešiti tudi ljubljanski župan 

Po informacijah Sportkluba si želi težavo rešiti tudi ljubljanski župan Zoran Janković.

Profimedia

Ta  naj bi sklical sestanek z vodstvom navijaške skupine Green Dragons in dobil jasen odgovor najzvestejših navijačev zeleno-belih – vodstva kluba, predvsem pa direktorja Igorja Barišića ter tehničnega direktorja Gorana Boromise, v klubu ne bodo več tolerirali.

Ob tem dodajmo, da se je ljubljanski župan v neformalnem pogovoru pred dnevi srečal tudi z Robertom Prosinečkim in mu izrazil vso svojo podporo, so še dodali na Sportklubu. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord