31. 5. 2022, 12:55

Za veslo Benjamina Savška je nekdo odštel kar 4.500 evrov, čelada Prevca pa se še vedno draži

profimedia

Dobrodelna dražba športnih rekvizitov Ceneta Prevca in Žige Jelarja se nadaljuje.

Pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) bodo tudi letos poskrbeli, da se s programom Pomežik soncu na letovanje odpravi čim več otrok, ki jim starši tega ne morejo omogočiti.

Na pomoč pri zbiranju sredstev so k akciji že priskočili številni športniki s svojimi rekviziti.

Za veslo Benjamina Savška so tako zbrali 4.500 €, nadaljuje pa se dražba dresa in čelade. Naš izvrstni letalec in skakalec Cene Prevc se je pridružil dobrodelni akciji in podaril svojo podpisano čelado in tekmovalno številko, Žiga Jelar pa podarja svoj tekmovalni dres.

Dražba bo potekala do 9. junija do 16. ure. Izklicna cena je 2.200 €, dražimo po 50 €, ponudbe zbirajo na info@zpms.si.

»Na tokratni dražbi za program Pomežik soncu® namenjamo posebno pozornost otrokom s posebnimi potrebami, ki imajo manko na nekaterih razvojnih področjih. Gre za otroke z motnjo avtističnega spektra, otroke z ADHD-motnjo in drugimi primanjkljaji na razvojno-čustvenem področju, kakor tudi za otroke z različnimi dolgotrajnimi boleznimi,« ob tej priliki pravi Darja Groznik, predsednica ZPMS in dodaja, da bo izkupiček dražbe namenjen letovanju le-teh in njihovih spremljevalcev.

Žigova borbenost in pozitivna naravnanost ter Cenetova vztrajnost in hudomušnost bodo prešli tudi na novega lastnika, zato ste prisrčno vabljeni k oddajanju ponudbe.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ