Uredništvo | 28. 11. 2023, 13:07

Smučarski zvezdnik razkril grozljivo poškodbo: med tekmo mu je ... zmrznil penis!

Profimedia

Pravi, da je to nekaj najhujšega, kar te lahko doleti!

Calle Halfvarsson, 34-letni švedski smučarski tekač, je z javnostjo delil podrobnosti res bizarane, a toliko bolj grozljive poškodbe. Zgodilo se je na 20-kilometrski tekmi svetovnega pokala v Ruki na Finskem. Zima je tam res pokazala ostre zobe, temperature so se spustile pod minus 10 stopinj Celzija. In se je zgodilo, kar se je. "Zmrznil mi je penis!" je šokiral Calle Halfvarsson in v nadaljevanju opisal kalvarijo, ki jo je preživljal.

"Ne šalim se. Prav zares mi je zmrznil penis. Nato pa ... Prekleto! Deset minut sem ležal v šotoru za ogrevanje in preživljal pekel. Tako zelo je bolelo, da ... Bilo je strašno! Še dobro, da bom dobil drugega otroka. Vprašanje, kaj bo z mano, če se bo nadaljevalo v takšnem slogu," se je Šved znal tudi nekoliko pošaliti. Ko so ga pobarali, ali lahko opiše bolečino, ki jo je čutil, je izstrelil kot iz topa: "Ne! Nemogoče. Tisti, ki so to doživeli, vedo, kako je to. Tega se ne da opisati. Ampak verjemite mi - to je najhujša stvar, ki jo lahko doživiš."

Calle Halfvarsson je na Finskem utrpel grozljivo poškodbo.

Calle Halfvarsson je na Finskem utrpel grozljivo poškodbo.

Profimedia

Ob tem je zanimivo, da Calle Halfvarsson ni bil edini, ki je v Ruki utrpel tako bizarno poškodbo. Težave zaradi zmrznjenega penisa je imel tudi Remi Lindholm, ki je, kot je priznal, poškodbo utrpel že drugič v karieri! Revež pa tak!

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol