R.S. | 21. 1. 2023, 15:58

Gloria Kotnik se je oglasila iz mariborske bolnišnice

Instagram/gloriakotnik

Uspešno sezono 33-letnice je prekinila poškodba, ki ni bila tako nedolžna. Kaj je o njej povedala slovenska šampionka? 

Gloria Kotnik je nedavno padla na zadnji postaji svetovnega pokala v švicarskem Scuolu. Ob odstopu na tekmi v Švici si je namreč poškodovala koleno in končala v bolnišnici. "Magnetna resonanca je pokazala poškodbo hrustanca v levem kolenu. Stanje je trenutno negotovo. Začenjam rehabilitacijo. Po kontroli v začetku naslednjega tedna bo znano, ali bo potreben operativni poseg. Zaenkrat je jasno le to, da ta vikend v bolgarskem Banskem in pa naslednji konec tedna v kanadskem Blue Mountainu zagotovo ne bom nastopila," je po zdravniškem pregledu za SZS povedala Velenjčanka.

Opravila je poseg

33-letnica se je zdaj oglasila iz mariborske bolnišnice. "Hvala vsem, ki ste poskrbeli zame oziroma moje koleno. Posebna zahvala dr. Vogrinu, ki se je hitro odzval na mojo situacijo in tudi opravil operativni poseg," je zapisala na družbenih omrežjih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

Uspešno sezono prekinila poškodba

Kotnikova je v tej sezoni trikrat zasedla mesto med najboljšo deseterico. Ob zmagi v Cortini ji je to uspelo še s četrtim mestom na paralelnem veleslalomu v italijanski Carezzi ter z osmim mestom na paralelnem slalomu v Winterbergu v Nemčiji.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel