J. B. | 5. 3. 2023, 17:53

Je Timi Zajc razkril veliko skrivnost? V Planici ga je strastno poljubila bivša žena ... slovenskega reprezentanta!

Žiga Živulovič jr./Bobo

Je planiški heroj srečo v ljubezni res našel v objemu dekleta, ki je še nedolgo tega objemalo drugega slovenskega skakalca?

Timi Zajc je bil veliki junak svetovnega nordijskega prvenstva v Planici. Najprej se je okitil z naslovom svetovnega prvaka na Bloudkovi velikanki, nato je do zlate kolajne pomagal še Sloveniji na ekipni tekmi. 

Po koncu planiškega vrveža je med drugim na Instagramu objavil fotografijo, ob kateri je zapisal: "Nepozabno prvenstvo." Fotografijo je opremil s srčkom rdeče barve, ob tem pa je seveda ključno, da je bilo na njej tudi dekle. Dekle, ki ga je strastno poljubilo na lice

Instagram/Timi Zajc

Timi Zajc je torej svetovni prvak in še zaljubljen! Sanjsko življenje ... Ob tem pa je zanimivo naslednje: Zajca je strastno poljubila Nuša Rakovec. Njegova srčna izbranka? Zdi se že tako. Ob tem je zanimivo, da je bila Nuša Rakovec še nedolgo tega poročena z Jurijem Tepešem.

Hvaležen vsakemu posebej

Rakovčeva in Tepeš sta bila poročena tri leta, ločila pa sta se ob koncu lanskega leta. "Nekateri že veste, nekaj pa vas bo tole slišalo prvič. Dolgo sem odlašal, vendar menim, da je danes prišel čas. Z Nušo, sedaj že bivšo ženo, sva se uradno razšla. Hvala vsem, ki ste mi v teh težkih trenutkih stali ob strani. Vsakemu posebej sem neizmerno hvaležen za čas in dobre besede," je tedaj na Instagramu zapisal Tepeš.

Žiga Živulović j.r./Bobo

Nuša Rakovec je srečo zdaj očitno spet našla v objemu skakalca ... Pa naj traja, kajne?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.