R.S. | 12. 4. 2023, 12:35

Nekdanja žena je pozabljena: Jurij Tepeš z novo izbranko uživa na Sardiniji

Instagram/Jurij Tepeš/mancavida/fotomontaža

34-letnik je očitno obrnil nov list v življenju. Zdaj je srečo našel s športno terapevtko ...

Jurij Tepeš je lani decembra sporočil, da se po treh letih zakona z ženo Nušo Rakovec ločuje. "Nekateri že veste, nekaj pa vas bo tole slišalo prvič. Dolgo sem odlašal, vendar menim, da je danes prišel čas. Z Nušo, zdaj že nekdanjo ženo, sva se uradno razšla. Hvala vsem, ki ste mi v teh težkih trenutkih stali ob strani. Vsakemu posebej sem neizmerno hvaležen za čas in dobre besede," je zapisal. 

Žiga Živulović j.r./Bobo

Nekdanji smučarski skakalec je bil z nekdanjo ženo v zvezi kar 16 let, po ločitvi pa je šel novim izzivom naproti. "Še vedno oziroma spet sem dobri stari Jurij, ki gre v svet z dvignjeno glavo ter jasnimi cilji. Prepričan sem, da bo moje življenje polno novih zgodb, izzivov in priložnosti, ki se jih neizmerno veselim. Veliko je govoric, ampak odločil sem se, da dodatnih izjav za javnost ne želim dajati, saj nočem, da me te stvari obremenjujejo še naprej. Čas je, da moje srce in sreča odpreta novo poglavje v knjigi življenja," je zapisal takrat na družbenih omrežjih.  

Njegova nekdanja žena je našla srečo s smučarskim skakalcem Timijem Zajcem, s katerim sta pred nekaj dnevi odpotovala na počitnice na Sejšele. Tepeš pa je šel z novo izbranko na Sardinijo. 

Kdo je nova izbranka?

Gre za športno terapevtko Manco Vida, ki sodeluje z Nejo Dvornik in Meto Hrovat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manca Vida (@mancavida)

S terapevtko več kot očitno uživata na počitnicah: "Dobro sem in počutim se dobro. #izvenforme," je zapisal pod fotografijo, ki jo je delil s sledilci na Instagramu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jurij Tepes (@tepesjurij)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord