J. B. | 7. 2. 2023, 07:02

Odlična slovenska smučarka ljubi nogometaša: objavila sporočilo in mu javno izpovedala ljubezen (FOTO)

Profimedia

Ana Bucik bo na svetovnem prvenstvu v Franciji eno močnejših slovenskih orožij. Pesti pa bo zanjo držal tudi prav poseben navijač. Njen srčni izbranec, ki je prav tako dobro poznan v svetu športa.

V Franciji se je začelo svetovno prvenstvo v alpskem smučanju, na katerem bo nastopila tudi Ana Bucik. Športnica iz Nove Gorice največ upov polaga v tekmi, ki bosta na sporedu 16. (veleslalom) in 18. februarja (slalom).

Bucikova je v tej sezoni v dobri formi, predvsem v slalomu, v katerem v skupnem seštevku svetovnega pokala zaseda osmo mesto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bucik (@anabucik)

Novogoričanka bo za uspeh v Franciji seveda potrebovala vožnje brez pretiranih napak, da bo to tako, pa bo pesti za 29-letnico še kako močno držal tudi nekdanji mladi slovenski nogometni reprezentant Kris Jogan.

Igral je tudi v Italiji

Bucikova in Jogan, ki je svoj čas igral za Gorico, kalil pa se je tudi v sosednji Italiji pri uglednem klubu Hellas iz Verone, sta par že nekaj časa. In očitno ljubezen še vedno močno cveti.

Instagram/Ana Bucik/posnetek zaslona

Smučarka je svojemu srčnemu izbrancu nedolgo tega čustva izpovedala kar javno. Objavila je njegovo fotografijo, ob tem pa pripisala: "Vsak dan se bolj in bolj zaljubim vate." Da bo prav Kris Jogan najbolj strastno navijal za Bucikovo, ko se bo v Franciji zapodila proti kolajni, ne gre dvomiti ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol