J. B. | 30. 9. 2022, 11:53

Privlačna športnica denar za olimpijske igre z vročimi fotografijami nabira na OnlyFans

Profimedia/Instagram/Roarfitnessgirl/fotomontaža

V preteklosti je navduševala na ledenih ploskvah, zdaj moškim meša glavo na priljubljeni platformi. Vse za to, da bi lahko sodelovala na prihajajočem velikem tekmovanju.

Elise Christie je 32-letna Škotinja, ki se je že v mladosti zapisala športu. Sprva se je ukvarjala z umetnostnim drsanjem, pri dvanajstih pa je zamenjala drsalke in začela trenirati hitrostno drsanje. V svoji karieri je dosegla številne uspehe. Bila je tako evropska kot tudi svetovna prvakinja, pohvali se lahko s tremi nastopi na olimpijskih igrah.

Decembra lani je po poškodbi gležnja naznanila konec kariere, toda dva meseca kasneje si je premislila. Napovedala je sodelovanje na naslednjih zimskih olimpijskih igrah, ki bodo leta 2026 v Milanu in Cortini d'Ampezzo v Italiji, hkrati je dodala, da si bo nastop financirala kar sama. In očitno je mislila resno. Zdaj je pojasnila, da se kupček z denarjem lepo polni, hkrati pa razkrila z odmevnim razodetjem, da so njen glavni vir zaslužka njene - vroče fotografije!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E l i s e C h r i s t i e 🌼 (@elisechristielikescake)

Dvaintridesetletnica iz Livingstona si je ustvarila profil na razvpiti platformi OnlyFans, kjer oboževalcem fotografije ponuja v zameno za plačilo mesečne naročnine v višini slabih 14 evrov.

Britanka je pred tem delala tudi v lokalni piceriji, a je očitno ugotovila, da z dostavljanjem hrane ne bo zaslužila dovolj za financiranje nastopa na naslednjih olimpijskih igrah. Kako ji bo šlo na OnlyFans, bomo seveda šele videli ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol