J. B. | 3. 10. 2022, 14:45

Še lani trdila, da je poroka ne zanima, zdaj Petra Majdič dahnila usodni da

Bobo

Ena najbolj priljubljenih slovenskih športnic vseh časov je skočila v zakonski jarem, njen izbranec je bil vrsto let tudi njen trener.

Čeprav je nekdanja slovenska športna zvezdnica Petra Majdič še pred letom dni poudarila, da o poroki ne razmišlja, je prvi dan oktobra izkoristila prav za to. Za poroko. Dobitnica bronastega odličja na olimpijskih igrah leta 2006 v Vancovru v Kanadi in ena najbolj markantnih slovenskih športnic vseh časov se je pred matičarjem in ljubljanskih županom Zoranom Jankovićem poročila s partnerjem Ivanom Hudačem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Majdic (@petramajdic123)

"Meni je všeč tako, kot je. Midva sva očitno malo drugačna. Ne vem, kakšna je razlika, ali si poročen ali pa nisi. Če se ne bova razumela, ne bova ostala skupaj. Sem zelo samostojna, ne želim se vezati s poroko, saj bi bila težko samo gospodinja in doma," je pred časom za Lady povedala Majdičeva, ki ima s Hudačem tudi dve hčerki. Leto dni kasneje si je dvojec premislil in prvi oktobrski dan izkoristil za skok v zakonski jarem.

Preden je postal partner Petre Majdič, je bil strokovnjak iz Slovaške tudi njen trener. Prav pod vodstvom Hudača, ki se je v Slovenijo preselil leta 2006, je naredila velik preboj v smučarskih tekih, dvojec pa se je zdaj po dolgih letih skupnega življenja odločil tudi za poroko.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec