N. V. | 20. 7. 2022, 16:52

Svetovno znana športnica pod anonimnim imenom objavlja gole fotografije

Profimedia/Instagram Juliane Seyfarth/fotomontaža

Vav! Poglejte, kako seksipilno postavo skriva pod kombinezonom!

Dvakratna svetovnja prvakinja v smučarskih skokih Juliane Seyfarth nima oboževalcev samo med ljubitelji smučarskih skokov, ampak tudi med moškimi, ki radi občudujejo ženske obline, saj je Nemka nenazadnje gola pozirala za najbolj znano moško revijo in pod psevdonimom Nayeli Rose redno deli svoje telesne čare s svojimi sledilci, poroča portal Moški svet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAYELI 🦋 (@nayeli_rose_)

Športni uspehi

Nemka je svojo skakalno kariero začela julija leta 2004 in ob debiju osvojila 13. mesto na kontinentalnem pokalu. Leta 2006 je postala prva mladinska svetovna prvakinja v skokih, potem ko je dobila preizkušnjo v Kranju, kjer so nastopile tudi tri Slovenke in sicer Eva Logar, Katja Požun in Anja Tepeš.

Profimedia

Nemška smučarska skakalka je v svetovnem pokalu do zdaj nanizala štiri zmage in v Seefeldu leta 2019 z Nemčijo v ekipni in mešani konkurenci osvojila dve zlati medalji, na nedavnih olimpijskih igrah pa je bila na posamični tekmi 14.

Pod kombinezonom skriva seksipilno postavo

Športnica tudi rada pokaže, kaj se skriva pod svojim kombinezonom. 32-letnica pod psevdonimom Naveli Rose sicer redno deli erotične fotografije na Intagramu, pred letom in pol pa se je za slovito moško revijo za odrasle tudi popolnoma razgalila in krasila njeno naslovnico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAYELI 🦋 (@nayeli_rose_)

''Tako smučarski skoki, kot gole fotografije mi dajejo svobodo – so neke vrste umetnost,'' je tedaj dejala Seyfarthova in pojasnila, da želi s tem pripomoči k večji prepoznavnosti ženskih smučarskih skokov. Med drugim je zapeljivo in zgoraj brez pozirala tudi s svojo prijateljico Aluno Makalii.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ