R. K. | 2. 5. 2023, 11:42

Tina Maze presegla pomemben življenjski mejnik: "Tudi za naprej bom skušala biti inspiracija"

Profimedia

Velik dan za eno najuspešnejših alpskih smučark v zgodovini Slovenije.

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze praznuje okrogel jubilej. Dopolnila je namreč že štiri desetletja. Ob tem je na družbenem omrežju delila serijo svojih fotografij z balonom v obliki številke 40 ter ob njih zapisala: "Nekaj obrazov mojega 40. rojstnega dne!" 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Izraz hvaležnosti 

"Kaj naj rečem? Preživljam najlepše obdobje mojega življenja!" je na Instgramu oznanila Mazejeva. Ob tem je dejala, da je hvaležna za čisto vsak dan in vsako sekundo. "Da lahko večinoma živim z mislimi v sedanjosti in ne razmišljam preveč za naprej in nazaj." Izrazila je hvaležnost svoji družini, prijateljem ter vsem in vsakemu, ki ji prekriža pot, da jo nauči česa novega.

"Hvala vam, ki mi sporočate, da vam je še vedno všeč to, kar sem, in to, kar počnem. Tudi za naprej bom skušala biti inspiracija in vas navdušiti!" je zaključila.

Profimedia

Posveča se predvsem družini

Mazejeva, ki je v svoji karieri osvojila kar štiri olimpijske kolajne, se je po opustitvi profesionalne kariere posvetila predvsem družinskemu življenju. Skupaj s partnerjem Andreo Massijem, ki je tudi njen nekdanji trener, imata tudi hčerko Anouk, ki se jima je rodila 7. februarja 2018.

Čeprav je zanjo profsionalna kariera končana, pa je Mazejeva na športnem področju še vedno aktivna, utrinke iz svojega zasebnega življenja pa pogosto deli tudi na družbenih omrežjih.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol