R.S. | 8. 11. 2022, 17:08

Znana smučarka presenetila z izjavo o svoji spolni usmerjenosti

Profimedia

"Za vse tukaj, ki se počutite malce drugačne in bi radi videli sebi podobne na vrhu - tu sem, da vas predstavljam," je začela svoj zapis. 

Breezy Johnson, ena najboljših smukačic pretekle sezone, je biseksualka. "Sem biseksualka. Preden se ta sezona začne, sem želela povedati, kdo sem. Za vse tukaj, ki se počutite malce drugačne in bi radi videli sebi podobne na vrhu - tu sem, da vas predstavljam. Da pokažem, da smo normalni in da lahko počnemo karkoli hočemo," je zapisala na družbenih omrežjih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Breezy Johnson (@breezyjohnsonski)

"Za vse 'trole', ki bi radi sovražili, sovraštvo ne premaga ljubezni. Za vse tiste, ki ne veste, o čem govorim, obrnite se na Google, če želite izvedeti," je še dodala. Podporo ji je med drugimi izrekla tudi serijska zmagovalka tekem svetovnega pokala Mikaela Shiffrin

Težave s poškodbami

Johnsonova ima skozi celotno kariero težave s poškodbami. V prejšnji sezoni je na uvodnih treh tekmah vedno zasedla drugo mesto, prehitela jo je le Italijanka Sofia Goggia. Nato se je v začetku leta zelo poškodovala na treningu in končala sezono. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ