Branko Oblak odprl prvo klubsko trgovino NK Olimpija

20. 12. 2017, 10:10 | Športno | Vir: STA

              Branko Oblak odprl prvo klubsko trgovino NK Olimpija (foto: stanko gruden/STA) stanko gruden/STA

Eden najboljših slovenskih nogometašev vseh časov, Branko Oblak, je v torek ob 19.11 v Mercator centru Šiška odprl prvo klubsko trgovino Nogometnega kluba Olimpija, so sporočili iz kluba.

"Pri Olimpiji sem igral kot mladinec, kot član, bil trener. Veseli me, da sem spet zraven, tokrat v drugačni, a kljub temu lepi in častni vlogi. Veseli me tudi, da se je na otvoritvi zbralo tako veliko število ljudi," je po slavnostnem dogodku dejal Oblak.

Na otvoritvi se je zbralo veliko ljudi, poslovnih partnerjev Olimpije in navijačev, med katerimi so bili največje pozornosti deležne legende kluba in igralci aktualnega prvega moštva zeleno-belih.

Pri odprtju prve klubske trgovine so se v klubu spomnili zlatih časov prejšnjega stoletja, ko so se tekme igrale na Centralnem stadionu za Bežigradom in trgovina je namreč narejena v podobi zdaj žal že dolgo propadajočega Plečnikovega stadiona. Klub je izdal tudi posebno serijo črnih dresov, v spomin na čase pred petimi desetletji, ko so Ljubljančani igrali v tej barvi. Spominski dresi, ki jih bodo do konca sezone kot tretjo različico tekmovalne opreme uporabljali tudi igralci prvega moštva, se prodajajo v omejeni količini stotih primerkov in so oštevilčeni.