Danes se končno začenja: nogomet se vrača na zelenice in male ekrane!

Bundesliga s kartonastimi gledalci

16. 5. 2020, 12:26 | Športno | Piše: T.L.

              Danes se končno začenja: nogomet se vrača na zelenice in male ekrane! (foto: Gladblach) Gladblach

Končno se bo začelo dogajati tudi na zelenicah ene izmed petih najmočnejših nogometnih lig v Evropi. Danes se s šestimi srečanji nadaljuje nemška Bundesliga.

Zelo domiselno so se problema igranja pred praznimi tribunami lotili v prvoligašu iz Mönchengladbacha. Tamkajšnji prvoligaš Borussia sicer danes gostuje v Frankfurtu pri Eintrachtu, a ko se bo njihova ekipa naslednjič merila doma, jih bo pričakala množica kartonastih lutk, ki bodo vsaj malce ublažile (sicer) žalostno podobo tribun.

Zelo domiselno so se problema igranja pred praznimi tribunami lotili v prvoligašu iz Mönchengladbacha. Tamkajšnji prvoligaš Borussia sicer danes gostuje v Frankfurtu pri Eintrachtu, a ko se bo njihova ekipa naslednjič merila doma, jih bo pričakala množica kartonastih lutk, ki bodo vsaj malce ublažile (sicer) žalostno podobo tribun. Četrto uvrščena ekipa Bundeslige prihodnji vikend gosti lekarnarje iz Leverkusna. Na idejo so v klubu zelo ponosni, zlasti zato, ker je izdelava posameznega kosa kartona stala 20 evrov in bo lokalna tiskarna ves namenjen znesek podarila v dobrodelne namene.

Četrto uvrščena ekipa Bundeslige prihodnji vikend gosti lekarnarje iz Leverkusna. Na idejo so v klubu zelo ponosni, zlasti zato, ker je izdelava posameznega kosa kartona stala 20 evrov, in bo lokalna tiskarna ves namenjen znesek podarila v dobrodelne namene.

Preberite še: Preberite še, kako bo z nogometom drugod po Evropi?