Gre Kylian Mbappe v Real ali ne?

Še leto dni v Parizu

27. 5. 2020, 08:18 | Športno

              Gre Kylian Mbappe v Real ali ne? (foto: Instagram psg) Instagram psg

Napadalec PSG-ja Kylian Mbappe letos ne bo prestopil v madridski Real, trdi Pierre Menes, novinar Canal+, dobro obveščen o dogajanju na Parku princev.

Mladega Francoza že dalj časa povezujejo s kraljevim klubom. Tako rekoč že od časa, ko je Francoz nastopal še za Monaco, vendar do danes še ni prišlo do sodelovanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☝🏼😄 𝗞𝗠𝟳 . ⚡️ @k.mbappe . ❤️💙 #StaySafe #ICICESTPARIS #AllezParis #PSG #Paris #ParisSaintGermain #Mbappe #Football #Classique

A post shared by Paris Saint-Germain (@psg) on

Kot trdi Pierre Menes, se tudi letos poleti ne bo nič spremenilo: "Mbappe letos ne bo odšel v Real Madrid. Razlog je, da Real Madrid nima denarja za to. PSG ima leto dni, da podaljša njegov obstanek, vendar bo to odvisno od učinka kluba v Ligi prvakov," trdi Menes in dodaja: "Mislim, da želi Kylian osvojiti Ligo prvakov s PSG, saj je zaradi njegovega načina razmišljanja in vse večjih ambicij lepše, da Ligo prvakov osvoji s Parizom kot z Real Madridom."

Svetovni prvak ima pogodbo s Parižani sklenjeno do leta 2022, njegova cena pa znaša 180 milijonov evrov. Spomnimo, da je Mbappe leta 2018 iz Monaca v PSG prestopil za 145 milijonov evrov.