Jose Mourinho: Pozabite nore vsote denarja

Spoštovali bodo situacijo v družbi in svetu

28. 5. 2020, 20:00 | Športno

              Jose Mourinho: Pozabite nore vsote denarja (foto: profimedia) profimedia

Menedžer Tottenhama Jose Mourinho ne pričakuje, da bo njegov klub ali katerikoli drugi porabil velike vsote denarja v poletnem prestopnem roku.

"Prvo vprašanje je, kdaj bo ta prestopni rok. Mislim, da se zdaj ne more omejiti samo na julij in avgust, moral bo trajati dlje. Normalno je, da bo trg zdaj drugačen, mislim, da svet – sploh nogometni – ni pripravljen na nore vsote denarja, ki smo jih porabili pred tem. Rad bi, da je moj klub tisto, kar vemo, da bo – uravnotežen; ne bomo porabljali kupov denarja, spoštovali bomo situacijo v družbi in svetu," je Jose Mourinho dejal za Sky Sports.

Tottenham je trenutno osmi na lestvici Premier lige, portugalski strokovnjak pa izpostavlja, da so njegovi nogometaši željni igre. "Trenutno sploh ne razmišljamo o prestopnem roku. Osredotočeni smo na varnost, da upoštevamo pravila v trening centru, poskušamo biti popolni. Bundesliga se je začela, portugalska in španska liga sta napovedali, da se bosta začeli, to je težko za nas, saj želimo igrati. Težko je gledati, da drugi igrajo, mi pa ne," je zaključil 57-letni Mourinho.