Najboljši slovenski teniški igralci se bodo pomerili v dvojicah

Tenis se vrača na Sportklub

20. 5. 2020, 19:15 | Športno

              Najboljši slovenski teniški igralci se bodo pomerili v dvojicah (foto: profimedia) profimedia

Potem ko smo bili v zadnjih dneh, tednih in tudi mesecih priča številnim nenavadnim dogodkom, se življenje in posledično šport počasi vračata v ustaljene tirnice. Na začetku junija boste na Sportklubu lahko spremljali Pokal Mime Jaušovec.

Skupina najboljših slovenskih tekmovalcev in tekmovalk je ob tej priložnosti povedala: "V glavah nekaterih najboljših slovenskih teniških igralcev je kar nekaj časa zorela ideja, ki jo bomo zdaj uresničili: prvič v zgodovini samostojne Slovenije bomo igralci organizirali dobrodelni teniški turnir, na katerem se bodo pomerili vsi najboljši slovenski igralci in igralke (ter dvojice) zadnjih let!"

profimedia

Turnir, ki nosi ime Pokal Mime Jaušovec in katerega partner je Tenis Slovenija, bo dobrodelnega značaja. Prenosi tekem naših najboljših igralcev in igralk po posebnem in skrajšanem sistemu tekmovanja bodo na vašem in našem najljubšem športnem programu Sportklub. Turnir bo na sporedu med 6. in 8. junijem, v treh dneh pa nas čaka 21 teniških dvobojev.

Zbrana sredstva bodo namenjena Fundaciji Mime Jaušovec, naše edine zmagovalke turnirja za Grand Slam, prvakinje OP Francije v Parizu pred 43 leti.

Več si preberite na Sportklub.si, ki bo vse supaj prenašal na svojih programih.