Nogometaši nezadovoljni: Trgovci so v večji nevarnosti, kot bi bili mi!

1. 5. 2020, 09:31 | Športno | Piše: N.A.

              Nogometaši nezadovoljni: Trgovci so v večji nevarnosti, kot bi bili mi! (foto: Profimedia) Profimedia

Vezist Barcelone Ivan Rakitić upa, da se bo nogomet čim prej vrnil. Po njegovem mnenju to vsi svetovni voditelji dolgujejo ljudem, ki se bodo ob vrnitvi nogometa znova čutili bolj povezane.

Ivan Rakitić se v tej sezoni z Barcelono bori za nov naslov v La Ligi. Blaugrana je bila ob prekinitvi tekmovanja vodilna in je imela 11 krogov pred koncem sezone pred Real Madridom dve točki prednosti.

"Rad bi igral. Jasno je, da se lahko na igrišča vrnemo le dobro zaščiteni, ob tem pa se moramo zavedati, da 100-odstotne garancije ni. Takšno tveganje bodo vendar sprejeli tudi vsi tisti, ki se vračajo v službe. Tudi vsi delavci v trgovinah se preoblačijo v garderobah in tvegajo enako, če ne celo več, da se okužijo. Oni so prevzeli odgovornost, želim si jo tudi jaz. Mislim, da vse skupaj dolgujemo ljudem, navijači si želijo nogometa," v intervjuju za Marco razkriva Rakitić in dodaja:

"Pripravljen sem prevzeti vsa tveganja, ki bodo zelo majhna. To si želim tudi iz solidarnosti za vse tiste, ki za nas garajo od prve minute koronakrize in bodo tudi v prihodnosti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué dices del chaleco antonio..?😂🤷🏼‍♂️💪 mañana más.! #gymtime #workhard #yomequedoencasa

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Več športnih novic si preberite na Sportklub.si.