Zlatko Zahović odhaja v Koper?

"Trenutno mi je prelepo."

14. 5. 2020, 18:24 | Športno | Piše: T.L.

              Zlatko Zahović odhaja v Koper? (foto: profimedia) profimedia

Potem ko je NZS predčasno zaključila tekmovanje v 2. SNL in odločila, da v elitni razred slovenskega nogometa napreduje Koper, so na Bonifiki hitro napovedali, da bodo še dodatno okrepili svoje vrste.

"Želimo si, da se vrnejo Domen Črnigoj, Matej Palčič in Maks Barišić. To so prvi trije, s katerimi se bomo poskušali dogovoriti za vnovično sodelovanje. Vem, da ne bo lahko, ampak želja je tako velika, da verjamem, da bi bili lahko uspešni," je želje kluba z Bonifike razkril predsednik Ante Guberac.

Hitro so se pojavile novice, da Koprčani razmišljajo tudi o krepitvi kadrovske strukture. Namigovalo se je celo na prihod nekdanjega športnega direktorja Zlatka Zahovića. "Počaščen sem. Ampak trenutno mi je prelepo. Brez nogometa se počutim odlično," je najboljši strelec v zgodovini slovenske nogometne reprezentance v pogovoru za EkipoSN zavrnil tovrstne govorice in hitro dodal, da je slovenski nogomet s povratkom Kopra v prvo ligo dobil veliko okrepitev. Več o tem, kaj si o Kopru in Mariboru misli nekdanji nogometni as, pa si preberite na tej povezavi.

Preberite še: Koga bi prej izbral Klopp- Messija ali Ronalda?