Ronaldo se je vrnil v Torino, čakata ga dva tedna samoizolacije

5. 5. 2020, 16:08 | Športno | Piše: N.A.

              Ronaldo se je vrnil v Torino, čakata ga dva tedna samoizolacije (foto: Profimedia) Profimedia

Cristiano Ronaldo se je po poročanju medijev v Torino nameraval vrniti šele, ko bo povsem prepričan, da je nevarnost koronavirusa minila, toda vodilni možje Juventusa njegovih želja očitno niso uslišali.

Cristiano Ronaldo se je po izbruhu epidemije 9. marca vrnil na rodno Madeiro, kjer je nameraval vse do zadnjega čakati na razplet dogajanja. V nasprotju s Portugalcem so vodilni možje Juventusa nekoliko drugače videli celotno situacijo in mu dali jasno vedeti, da naj se po hitrem postopku vrne v olimpijsko mesto. Še zlasti zaradi tega, ker se je položaj na severu Italije izboljšal do te mere, da so vse glasnejše razprave o nadaljevanju sezone.

Portugalec se je v Torino s svojim letalom vrnil v ponedeljek, a bo moral sprva 14 dni (tako kot vsi drugi tujci, ki pridejo v Italijo) preživeti v samoizolaciji, šele nato se bo v klubskem centru vrnil na treninge v manjših skupinah. Italijanski mediji pišejo, da bo Ronaldo v naslednjih dveh tednih nadaljeval program individualnih treningov, ki jih opravlja po načrtu svojih osebnih trenerjev in Juventusovega šefa stroke Maurizija Sarrija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reflections by the sea 🌊🙏

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Več športnih novic vas čaka na Sportklub.si