V sredini junija se nogometno dogajanje vrača na angleške zelenice

30. 5. 2020, 08:06 | Športno | Piše: N.A.

              V sredini junija se nogometno dogajanje vrača na angleške zelenice (foto: Photo by Sandro Schuh on Unsplash) Photo by Sandro Schuh on Unsplash

BBC poroča, da se bo 17. junija nadaljevala prekinjena sezone angleške Premier lige. Vse tekme boste lahko spremljali samo na kanalih Sportkluba.

Prvi dan bodo na delu Manchester City in Arsenal ter Aston Villa in Shefieeld United. To sta zaostali tekmi, ki sta bili preloženi neposredno pred prekinitvijo sezone.

30. krog bo nato na sporedu med 19. in 21. junijem.

Na Otoku je sicer vse pripravljeno za veliko slavje Liverpoola, ki ima devet krogov pred koncem pred drugim Manchester Cityjem kar 25 točk naskoka. Redsi bodo osvojili svoj prvi naslov v Premier ligi in prvi angleški naslov po 30 letih.

Najmočnejša liga na svetu je zaradi pandemije koronavirusa prekinjena od 13. marca. Zadnjo tekmo pred prekinitvijo sta 9. marca odigrala Leicester City in Aston Villa.

Klubi so prejšnji teden začeli s prilagojenimi treningi, od te srede pa so dovoljeni tudi treningi s kontaktom. Vsi predstavniki klubov in igralci so dvakrat na teden testirani na covid-19. Zaenkrat so odkrili 12 okužb.

Vse tekme Premier lige lahko spremljate samo na Sportklubu, več športnih novic pa poiščite na Sportklub.si.