27. 1. 2023, 14:48 | Promocijska objava

5 situacij, ko izjemna slika in odličen zvok poustvarita dogodek v živo in rešita dan

Samsung

Tako zelo ste se razveselili koncerta svoje najljubše skupine, ki je končno v vaši bližini, vendar so vstopnice žal že razprodane. Ampak ne obupajte, kajti obstaja rešitev, ki je neverjetno odličen približek doživetja, kot če bi koncert obiskali v živo.

To je le ena od situacij, ki se nam lahko zgodijo, a nas v danem trenutku, ko se zavemo, da bomo zamudili ''dogodek svojega življenja'', tudi zelo razžalosti. Pa ni nujno, da je tako. Obstaja plan B, ki bo korektno nadomestil želeni dogodek ali ga – verjemite, da je to mogoče – še nadgradil. Predstavljamo vam 5 situacij, ko vam ni treba biti slabe volje, kajti nič ni izgubljeno, če le izberete pravi televizor in projektor. 

1. situacija: Končno je v vašo bližino prišla koncertirat skupina ali orkester, ki ste si ga vedno želeli slišati v živo. A za koncert ste vseeno izvedeli prepozno in vstopnice so že razprodane. Kaj lahko naredite?

PLAN B: Koncert (prenos v živo ali posnetek koncerta) si oglejte na televizorju ali prek projektorja. Da bo doživetje resnični približek temu, da ste pod odrom, izberite televizor Samsung Neo QLED, za še večjo sliko in boljši približek pa lahko poskrbi projektor Samsung The Freestyle. S tema izbirama si boste vsekakor zagotovili najboljši zvok in sliko.

Vrhunsko izkušnjo kinematografskega zvoka boste doma izkusili z najnovejšo Dolby Atmos® tehnologijo. Tak prostorski zvok razkrije vse podrobnosti z neprimerljivo razločnostjo in globino. 

Dom pa spremenite v koncertno dvorano s popolnoma harmoničnim zvokom s pomočjo Q-Symphony, ki sinhronizira vaš Neo QLED in Soundbar zvočnik, da delujeta hkrati za boljši učinek obdajajočega zvoka, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju. 

Ob popolnem zvoku lahko uživate ne glede na to, kam in kako ste postavili svoj TV-zaslon. Tehnologija zvoka SpaceFit namreč analizira prostor in nato samodejno nastavi zvok zaslona na optimalne vrednosti.

Dodatna prednost: Da se zvok premika z dogajanjem v vse smeri in se lahko potopite v čisto vsako njegovo podrobnost, poskrbi OTS Pro tehnologija

Verjemite, v intimi svojega doma boste tako koncert morda doživeli še bolj intenzivno, kot bi ga na mestu dogajanja.

2. situacija: Želeli ste pripraviti rojstnodnevno zabavo v restavraciji ali baru, zdaj pa ste si premislili, ker bi bili stroški vendarle preveliki. Enako dobro ali še boljšo zabavo lahko pripravite doma (ali kjerkoli drugod)!

PLAN B: Ne glede na to, kaj bi radi – odštekane karaoke, ples v garaži ali ogled filma na stropu dnevne sobe – doma lahko rojstni dan praznujete še veliko bolj sproščeno in zabavno. To vam omogoča prenosni projektor Samsung The Freestyle. S povabljenimi lahko delite najlepše fotografije preteklega leta, si ogledate zabaven film ali zaplešete ob ambientalni razsvetljavi, ki jo omogoča naprava. Vgrajene ima tudi različne vsebine, ki ustvarijo popolno vzdušje s projekcijo na steno ali strop. Prostor lahko tako ''okrasite'' po svojih željah.

In tudi to je za zabavo seveda nadvse pomembno: Zmogljiv vgrajen zvočnik projektorja zagotavlja 360-stopinjski zvok za realistično izkušnjo zvoka. Full HD ločljivost in živahne barve vas bodo ponesle v nadrealistično izkušnjo uživanja v najljubših ritmih.  

Dodatna prednost: Projekcijo lahko usmerite na katerokoli površino in pod katerimkoli kotom. Zaslon lahko tudi premaknete s stene na strop z le nekaj preprostimi kliki. 

Prepričani smo, s prijatelji ali družino si boste tako pričarali resnično nepozaben večer. 

Samsung

3. situacija: Svojemu sedemletniku že dolgo obljubljate obisk kina in dogovorjena sta bila za to soboto. Toda zdaj je sin zbolel in seveda je zelo razočaran in žalosten. Potolažite ga kar takoj – realistično doživetje kina mu lahko ustvarite v zavetju njegove prijazne sobice.

PLAN B: Prenosljiv, zmogljiv in presenetljivo enostaven projektor The Freestyle vam ponuja čarobnost velikega zaslona – in to kar do 254 centimetrov. Tako z lahkoto ustvarite domači kino!

Dodatna prednost: Samsung The Freestyle samodejno popravi poševne slike za pravilno poravnan pravokoten zaslon. Samodejna izravnava omogoča, da je vaš zaslon raven ne glede na površino, kamor sliko projicirate. Vse, kar morate narediti, je, da ga vklopite. In tudi če nimate na voljo bele stene, projektor optimizira projekcijo na podlagi barve stene in izboljša izkušnjo gledanja. The Freestyle pa tudi samodejno izostri sliko, da se bosta vi in vaš otrok lahko osredotočila le na vsebino.

4. situacija: Letos ste si želeli v živo ogledati smučarske skoke, a razmere na cestah so tako neugodne, da bi najraje ostali kar doma. Veste, kaj? Ostanite doma, a poskrbite, da boste doživetje gledanja skokov doživeli, kot bi bili tam, naravnost pod skakalnico. 

PLAN B: Samsung Neo QLED bo definitivno poskrbel za to, da se boste počutili, kot da skoke gledate na licu mesta. Poskrbi namreč za ultra prefinjen kontrast, ki razkrije vse skrite podrobnosti. Quantum Matrix tehnologija prinaša izjemno zmanjšanje prekomerne osvetljenosti slik z inovativnimi drobnimi Quantum Mini LED-lučmi, ki natančno nadzorujejo svetlobo in zagotavljajo natančno osvetlitev globlje črnine.

Dodatna prednost: Skoke si lahko tako ogledate v kristalno jasni 8K kakovosti, ki jo ustvarja 20 nevralnih omrežij. Nadgrajena slika z umetno inteligenco nevralnega Quantum procesorja 8K vsebini namreč doda neverjetno globino in ostrino. 

5. situacija: Radi bi odšli ''napolnit svoje baterije'' v naravo, a vas je zagrabilo v križu. Kljub temu si lahko privoščite pomirjujoče prizore iz narave, tudi če niste tam.

PLAN B: Televizor Neo QLED se ponaša z milijardo odtenkov natančnih barv, 100-odstotni obseg barv s kvantnimi pikami. Nastavite prizor, ki ga želite gledati (ali več njih) in preprosto uživajte v vseh čudovitih odtenkih narave.

Samsung

Dodatna prednost: To je televizor, ki se popolnoma minimalistično vklopi v prostor. Je čisto neopazen, lahko pa predstavlja čudovito dekorativno kuliso, ko se na njegovem zaslonu ''izriše'' slika, ki jo želite gledati. Čudovita ena sama brezkončna oblika bo povzdignila vaš prostor na naslednjo raven. Črni robovi, ki jih skoraj ni, in izjemno tanek okvir so izdelani tako, da odstranijo vse moteče dejavnike – za popolno realistično izkušnjo.

Poleg tega Neo QLED poskrbi za prefinjen videz brez navlake – pritrdljiva, zdaj še tanjša Slim One Connect postaja namreč odpravlja vso navlako. Preprosto jo skrijete na hrbtno stran televizorja ali pospravite na stran. S Slim Fit stenskim nosilcem s tesnim prileganjem pa bo vaš televizor tesno nameščen na steno za čist in brezhiben videz.

Želite uživati v svojih najljubših vsebinah kar se da udobno? Predstavljamo vam ponudbo Samsung, ki se ji ne boste mogli upreti: izberite Samsung Neo QLED in podarili vam bomo paket The Freestyle. Promocija traja od 27. 1. do 19. 2. 2023 ali do porabe zalog daril.
Samsung

 

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.