18. 5. 2023, 11:45 | Promocijska objava

Bi radi kuhali z ljubeznijo, ki je recept za najokusnejše jedi? Omislite si personalizirane aparate (čisto po vašem okusu!)

Samsung

Saj poznate rek, da gre ljubezen skozi želodec, kajne? K res okusni hrani poleg izbranih sestavin, kuharskega znanja in veščin najpomembnejši ščepec doda ljubezen, s katero jed pripravimo. K temu pa veliko prispevajo še gospodinjski aparati, ki niso le učinkovito delujoči, temveč tudi oblikovani po vašem okusu.

Ljudje smo bitja čutov. Vid, vonj, okus ... vse to ima velik vpliv na naše zaznavanje, dojemanje in počutje. In kar 80 odstotkov vseh informacij iz okolja dobimo prek vida. Vid je senzorična zaznava, s katero dojemamo svetlobo, barvo in oblike v svoji okolici, ki močno vplivajo na naše počutje in razpoloženje. Barve imajo tako velik pomen tako v naravi kot v našem domu ter celotnem okolju, ki nas obdaja.

Kako barve delujejo v kuhinji?

Ko gre za jed, ki jo pripravljamo, ni pomembno le, da bo brbončicam okusna, temveč da jo bomo lahko jedli tudi z očmi. Barve na krožniku so pomembne. Pomembne pa so tudi v širšem okolju, torej v kuhinji. Medtem ko je nekaterim zelo pri srcu temno modra barva, na nekoga drugega ta ista barva ne vpliva pozitivno. Zato nikakor ni vseeno, v kakšnem okolju kuhamo oz. katere barve nas spremljajo, medtem ko vrtimo kuhalnico. Te bodo namreč vplivale na naše razpoloženje in posledično tudi na energijo, s katero bomo pripravljali jedi.

Vsakič ko na primer pogledate hladilnik, pečico, kuhalno ploščo ... katerih oblika in barva sta vam resnično všeč ter vas popolnoma izražata, se v vas nagonsko prebudita ljubezen in želja po kuhanju.

Personalizirani hladilnik, ki na vas deluje kot magnet

Barva po vašem okusu

Kakšne barve naj bo vaš hladilnik, da se bo ujemal tako z vašim prostorom kot z vašo osebnostjo? Bespoke hladilniki so Samsung hladilniki, ki se z lahkoto prilagajajo vašim potrebam, željam in značaju. Ali lila barva v vas vzbudi željo po kuhanju zdravega kosila za vso družino? Morda nebeško modra na vas vpliva tako, da si zaželite druženja ob gurmanski večerji s prijatelji? Bi združili obe barvi, da ustvarite najlepšo kuliso za zmenek z najdražjim? Da, to je hladilnik, ki je narejen prav za vas, ki zna slediti vašemu okusu in življenjskemu stilu.

Hladilnik Bespoke ni le zmogljiv, ampak je ustvarjen, da se z barvo in obliko prilagodi prav vam. Prilagajata se tako njegova notranjost kot tudi zunanjost. Samo pritisnete na gumb in prostor za zamrzovanje se spremeni v hladilnik, kadar zamrzovalnika  ne potrebujete. 

Samsung

Kaj pa njegova oblika?
 
Tako kot barvo lahko izberete tudi obliko ter vse skupaj združite, kot želite. Na hladilnik lahko dodajate različne plošče ter jih med seboj kombinirate in usklajujete. Enojna vrata, troje vrat, plošče različnih barv ... Kot vam srce poželi. Ustvarite čisto svoj hladilnik!

Dodana vrednost hladilnika: to so prav gotovo moduli, ki vam zagotovijo dodatni prostor, ko ga potrebujete.

Personalizirani hladilnik v svoji kuhinji združite še z drugimi gospodinjskimi aparati iz linije Bespoke, da v prostoru dosežete popolno harmonično okolje, v katerem boste z največjim veseljem in ljubeznijo ustvarjali nove in nove jedi za vse, ki jih imate radi. Za še več pozitivnih vibracij in dobrega razpoloženja vam priporočamo Bespoke pečico in kuhalno ploščo.
Samsung

Intuitivna pečica, s katero je pečenje užitek

Pečica, ki za slastne jedi skorajda v celoti poskrbi sama, je tudi nadvse moderne oblike ter vašo kuhinjo dvigne na višjo raven.

S pečico Bespoke lahko, medtem ko kuhate hrano v njej, istočasno soparite jedi ali dodajate paro med kuhanjem, da hrana ostane okusna in sočna.

Modernizirana oblika ima nadzorno ploščo z LCD-zaslonom, upravljanjem na dotik in enim gumbom. To je pametna pečica, kajti prav glede na to, kako jo najpogosteje uporabljate, vam bo prikazovala hitre možnosti izbire.

Tehnologija Air Fry bo poskrbela za bolj zdravo hrano brez globokega cvrtnika, saj se ponaša s kroženjem vročega zraka. Tako jedi ne vsebujejo odvečne maščobe, obenem pa so hrustljave in sočne.

Sistem Air Sous Vide pa medtem natančno zazna temperaturo v vsakem kotičku notranjosti, da je lahko vse enakomerno kuhano ne glede na to, kje v pečici se kuha oz. peče.

Indukcijska kuhalna plošča za kuhanje po vaši meri

Če izberete Bespoke indukcijsko kuhalno ploščo, se boste počutili, kot da vam je na pomoč priskočilo sedem palčkov. Po zaslugi tehnologije Flex Zone lahko namreč brez zadrege kuhate več jedi hkrati.

Posamezne kuhalne obroče upravljate čisto preprosto, medtem ko premični magnetni gumb le postavite ob ukaze, ki jih boste uporabili.

Nastavitev Keep Warm pa vam bo pomagala ohraniti temperaturo hrane, kot bi bila pravkar pripravljena. 

Popolno izkušnjo pripravljanja obrokov boste v svoji kuhinji torej lahko doživeli vsak dan znova, če izberete družino gospodinjskih aparatov Samsung Bespoke. In pohitite, ta hip vas čaka prav posebna ponudba: ob nakupu določenih gospodinjskih aparatov vam podarijo 5-letno garancijo.
Samsung

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.