13. 5. 2022, 11:26

Bi radi spomin na izlet ohranili popolnoma živ? Potem s seboj vzemite tega spremljevalca!

Huawei
Bi radi spomin na izlet ohranili popolnoma živ? Potem s seboj vzemite tega spremljevalca! (foto: Huawei)

Pomlad je popoln čas za ustvarjanje spominov – vreme je večinoma že toplo, barve v naravi so popolne ... Poskrbite, da ti ne bodo samo v vaši glavi, ampak tudi dokumentirani na čudovitih fotografijah.

Če želite, da bodo spomini z vašega izleta čim bolj popolni, morate v osnovi imeti izpolnjene te tri pogoje:

Izbrati pravo destinacijo zase, kjer se boste počutili več kot odlično.

S seboj vzeti pravo družbo, ob kateri se boste lahko resnično sprostili in zabavali.

Privoščiti si pravo kamero, ki bo do potankosti zabeležila vse vaše nepozabne trenutke – ujela resnične barve, svetlobo ...

Tako bodo vaši spomini najlepši in večni ter tudi dokumentirani točno taki, kot ste jih doživeli. Izbiro lokacije in družbe prepuščamo vam, ki sami sebe najbolje poznate, pomagamo pa vam lahko z namigom, katero kamero izbrati.

Huaweiev paradni konj P50 Pro se lahko namreč pohvali s še boljšimi kamerami, kar se vidi že na prvi pogled. Dvojna matrica oz. Dual Matrix je oblika, ki obljublja vrhunske fotografije in video. Vključuje barvni objektiv, monokromatski objektiv in večspektralno tipalo svetlobe.

Gre za kamere, ki vam omogočajo kar najboljšo reprodukcijo česarkoli, kar zazna človeško oko – z drugimi besedami ustvari reprodukcijo zelo natančnih podrobnosti slike. Medtem ko dvomatrična kamera telefona Huawei P50 Pro True-Form z optično tehnologijo Huawei XD Optics prinaša še jasnejšo sliko, nadgrajeni slikovni mehanizem Huawei XD Fusion Pro pomaga pri tej reprodukciji podrobnosti.

Za fotografije z ostrimi podrobnostmi

Njuna glavna odlika je, da lahko v telefon vstopi več svetlobe, ki zajema vzorce in teksture z več podrobnostmi, optika XD pa prinaša prvo tehnologijo popravljanja slikovnega signala, še preden doseže procesor slikovnega signala (ISP).

Matrica glavne kamere pokaže svet pravih barv, matrika SuperZoom pa lahko posname zelo ostre slike, od blizu ali daleč, široko ali od blizu. Mogoči so makroposnetki drobnih predmetov z razdalje samo 2,5 centimetra, tako da si resnično lahko približate vse teksture in podrobnosti.

Fotografirajte oddaljene predmete

64 MP periskopska telefoto kamera ujame oddaljene stvari, medtem ko tehnologija Huawei XD Optics močno izboljša kakovost slike. Matrika SuperZoom doseže tudi stokratno povečavo, pri tem pa lahko računate na stabilen posnetek, saj Huawei P50 Pro z optično stabilizacijo poskrbi za jasno sliko. Funkcija hitrega zajemanja True-Focus pa pomaga pri fotografiranju predmetov ali oseb v gibanju.

Huawei

Tudi v slabih svetlobnih razmerah

Posebno poglavje Huawei P50 Pro so vrhunske portretne fotografije tudi v slabih svetlobnih razmerah, saj Huawei prinaša nove dimenzije zajemanja portretov in selfijev. Ti imajo zdaj še globlje in čistejše barve, z bolj gladkimi in naravnimi barvnimi prehodi. Objektiv podpira tri načine obrezovanja, kar vam omogoča, da izberete, koliko okolice boste vključili v fotografijo.

Ujemite širok razgled

Glavna kamera Huawei P50 Pro pokaže prave barve in skupaj z ultraširokim objektivom z goriščno razdaljo 13 mm ponuja vsestransko zajemanje fotografij. S 120-stopinjsko ultraširoko zadnjo kamero lahko ujamete širok razgled, kar boste seveda z veseljem uporabili na izletu. Panoramski posnetki tako postanejo prava paša za oči.

Resnične barve

Pogon True-Chroma Image Engine ima nadgrajen sistem zaznavanja zunanje svetlobe, široko barvno paleto P3 in prilagoditev več kot dva tisoč barv, da prikaže svet v vseh njegovih resničnih barvah. Na osupljivem zaslonu visoke ločljivosti OLED lahko uživate v več kot milijardi barv.

Tudi za amaterje
Pametni telefon Huawei P50 Pro vam omogoča, da izberete svojo raven nadzora ali funkcij – od osnovnega načina fotografiranja, ki omogoča nemoteno preklapljanje med štirimi kamerami, do možnosti, kot sta način Pro in način visoke ločljivosti, ki omogočata nadzor nad zaslonko. Tako lahko fotografirate s samodejnimi nastavitvami ali kot profesionalni fotograf, ki ničesar noče prepustiti naključju.

Huawei

3 dodane vrednosti

Hitri polnilnik 66 W zagotavlja, da se 4.360 mAh baterija napolni izjemno hitro. V praksi to pomeni, da se v pol ure napolni do 90 %.

Dostopnost vseh aplikacij po zaslugi Huawei Mobile Services ali krajše HMS, ki zagotavlja celovito uporabniško izkušnjo in delovanje funkcij. Ekosistem HMS med drugim vključuje tržnico z aplikacijami Huawei AppGallery, iskalnik Petal, mobilni brskalnik Huawei, zemljevide Petal in prostor v oblaku Huawei Mobile Cloud.

• V serijo telefonov P50 je ob Huawei P50 Pro vključen tudi pregibni pametni telefon P50 Pocket, ki poleg svoje oblike in večje odpornosti prinaša še veliko drugih priboljškov.

Če bi radi še več informacij o pametnem telefonu Huawei P50 Pro in vseh drugih Huaweievih digitalnih pripomočkih, pobrskajte TU

Huawei

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.