23. 11. 2022, 09:00 | Promocijska objava

Božična darila: 4 ideje, kaj podariti najstnici, da ji narišete nasmeh na obraz

SHUTTERSTOCK

Bližajo se novoletni prazniki in verjetno se že vsaj malo poigravate z mislijo, kako obdariti najbližje. In prav je tako, saj darila, kupljena v zadnjem hipu, običajno niso premišljena in ne dosežejo svojega namena. Z vami delimo 4 namige, s čim obdariti najstnico, ki vendarle ni zadovoljna kar z vsakim darilcem.

Najstnice je včasih težko zadovoljiti, pa vendar obstaja nekaj idej, ki ji bodo narisale nasmeh na obraz. 

Notino

♥ Adventni koledar

Le kaj je lepšega kot biti vsak dan znova lepo presenečen? Adventni koledar že od 19. stoletja razveseljuje staro in mlado s svojo idejo vsakodnevnega mini obdarovanja. Vsak dan odpremo ena vratca, notri pa na nas čakajo različna presenečenja, kot so sličice, čokolada ... Kaj pa če so ta presenečenja kozmetični izdelki? Seveda, to je tisto, kar bo prav gotovo navdušilo najstnico. Popestrite ji pričakovanje božiča z adventnim koledarjem s kozmetiko! V njem bo vsak dan našla nov izdelek, kot so maskara, šminka, lak za nohte. Izberite najprimernejši adventni koledar prav zanjo.

Notino

♥ Popolno čistilo za kožo na obrazu

Vsaka najstnica si želi popolne kože, to je enkrat ena. In vsaka od njih že ve, da je čiščenje ena od osnovnih stvari, če želi zdravo kožo, ki kar sije. Tako se bo gotovo nadvse razveselila strojčka, ki ji bo zagotovil globinsko čiščenje obraza že v eni minuti. S čistilno napravico za obraz Eggo Sonic Skin Cleanser bo lahko uživala v vsakodnevni rutini nege kože. Eggo s pomočjo nežnih vibracij nežno obriše čistilni gel ali peno in hkrati odstranjuje odmrle celice ter učinkovito očisti pore. Zahvaljujoč čvrstim ščetinam pa tudi pospeši mikrocirkulacijo. Rezultat bo sijoča in mehka koža, od aken pa se lahko vaša najstnica kar poslovi, kar je zanjo definitivno najlepša novica. Eggo je vsekakor odlično darilo.

Notino

♥ Menstrualna skodelica 

Današnje najstnice so precej drugačne od prejšnjih generacij. Na prvem mestu jim je vsekakor udobje. Marsikatera si tako v času menstruacije ne želi več uporabljati vložkov in tamponov, ampak se rade odločajo za menstrualne skodelice, ženski higienski pripomoček, ki po obliki spominja na zvonček in se ga vstavi v nožnico, kjer ''zbira menstrualno kri''. Te danes niso več samo udobne, ampak tudi estetske oz. prijetne na pogled. Predvsem pa so skrite očem in zanesljive ter vedno pripravljene za uporabo. Najstnica jo bo lahko uporabila tudi pri športu, na bazenu ali ponoči. Izberite najprimernejšo menstrualno skodelico, ki bo všeč vaši najstnici.

♥ Darilni bon

Če ste še vedno v dvomih, kaj podariti najstnici, ki je v obdobju, ko ji je le malo stvari zares všeč in so po njenem okusu, pa se lahko vedno odločite za darilni bon. Tako si bo lahko sama izbrala darilo, ki ji bo pisano na kožo, vam pa bo hvaležna, da ste ji omogočili nakup. 

Notino

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.