2. 6. 2023, 14:10 | Promocijska objava

(VIDEO) Podjetje Škerjanc presenetilo z odprtjem čudovitega pohištvenega salona v ljubljanski Supernovi Rudnik

Aleksandra Saša Prelesnik

Na področju notranje opreme je družinsko podjetje Škerjanc že vrsto let sinonim za kakovost, sodobnost in estetiko. In ker Slovenci nadvse radi opremljamo in dopolnjujemo naše domove, nas je nadvse razveselilo, da je prav podjetje Škerjanc v ljubljanski Supernovi odprlo čisto nov (in nadvse navdušujoče zamišljen) pohištveni salon z unikatnimi izdelki za vsak slog bivanja. 

Novi razstavno-prodajni pohištveni salon Škerjanc se nahaja v pritličju novejšega dela nakupovalnega središča Supernova in že na prvi pogled razkrije pestro ponudbo, v kateri lahko čisto vsak kupec najde prav tisto, kar najbolj ustreza njegovemu domu, obstoječemu interierju in bivanjskim zahtevam. Salon so oblikovali kot oazo sredi sodobnega mestnega utripa - to, kar naj bi dom kot takšen tudi predstavljal. Vsekakor prostor, ki ga ne samo obiščete, ampak tudi doživite.

"V salonu smo želeli ustvariti domač, topel ambient, kjer se ljudje počutijo sproščeno in se imajo ... fajn," z nasmehom pove Kim Šain iz marketinga in prodaje podjetja Škerjanc, ki še doda, da imamo Slovenci zelo dober okus za notranjo opremo.

"Najbolj ponosem sem na kolektiv. Sicer imamo vse, ampak brez dobrih ljudi nimamo nič," je jasno opredelil temelje uspešnosti Mitja Škerjanc, lastnik in dirketor podjetja Škerjanc, ki z novim salonom piše naslednje poglavje te izjemne zgodbe o uspehu.

[VIDEO] Obiskali smo otvoritev ljubljanskega pohištvenega salona Škerjanc v Supernovi Rudnik:

Ponudba za vse okuse

Sicer je ponudba podjetja Škerjanc že znano široka. Od večnih klasik, ki se skorajda univerzalno vpletejo v vsakršni slog, preko raznovrstnih pisarniških stolov, ki bodo negovali še tako občutljive hrbtenice, do modernih stolov, ki bodo zadovoljili tudi najbolj strogega minimalista. In ker nas vreme že vabi na plano, so tokrat v ospredju seveda predvsem prvovrstne rešitve za vrt ali teraso.

Aleksandra Saša Prelesnik

Aleksandra Saša Prelesnik


Foto: Nekaj za vsak dom v novem salonu podjetja Škerjanc

Kot pravijo, je trenutno najbolj vroč trend les - predvsem tik - ki se v unikatnih izdelkih podjetja Škerjanc prepleta z odentki elegantne sive, kot spoj rustikalne estretike in sodobnega minimalizma. Sezoni primerno je v salonu trenutno v ospredju vrtno pohištvo za vse okuse in dekoracijske zamisli, zato boste zagotovo našli veliko razlogov, zakaj si vaš vrt, terasa ali pa le majhen mestni balkonček zasluži udobno nadgradnjo.

Aleksandra Saša Prelesnik


Foto: Mitja Škerjanc, lastnik in direktor podjetja Škerjanc ter pevka in voditeljica Ema Flora

Aleksandra Saša Prelesnik


Foto: Kim Šain, marketing in sales

Prvi salon Škerjanc v Ljubljani

Za podjetje Škerjanc je to prvi razstavni salon v Ljubljani, sicer pa njihov že šesti v regiji, saj so poleg domačega v vasi Materija prisotni še z dvema na Hrvaškem (v Zagrebu in na Imotski) in dvema v Bosni in Hercegovini (v Bijeljini in v Banja Luki). Pomemben korak na njihovi uspešni poslovni poti pomeni tudi dodatno približevanje slovenskim in okoliškim kupcem, ki bodo v novem salonu lahko pobliže spoznali kakovost in zanesljivost tridesetletne tradicije izdelkov, pod katere se ponosno podpisuje ime Škerjanc.

O tem pričajo tudi številne reference – nešteti hoteli, lokali, vile, restavracije, kavarne in poslovni prostori, ki so podjetju Škerjanc zaupali morda celo enega najpomembnejših kosov njihove notranje opreme. Stoli so pri teh javnih prostorih vendarle najbolj pristen stik s stranko in udobje je tisto, ki jih bo prepričalo, da obisk ponovijo. Prav v tem je edinstvena prednost podjetja Škerjanc – dolgoletne izkušnje, razumevanje stranke, možnost prilagajanja željam in potrebam stranke ter strokoven pristop k snovanju optimalne rešitve, tako za velike poslovne prostore kot za vaš skrbno dodelan dom. 

Aleksandra Saša Prelesnik

Razstavni salon Škerjanc v Supernovi Rudnik v Ljubljani lahko obiščete od ponedeljka do sobote od 9. ure zjutraj do 9. ure zvečer. Z veseljem vam bodo pomagali izbrati pohištveno rešitev, s katero boste lahko brezskrbno uživali udobje domačnosti. 

Aleksandra Saša Prelesnik

Otvoritev razstavnega prostora Škerjanc v Supernovi Rudnik v Ljubljani je bila svojevrstno doživetje, ki je nemudoma pritegnilo tudi prve radovedne kupce. Iz salona se je vil mil glas pevke Eme Flore, ki je obiskovalce pospremila z nekaj glasbenimi utrinki, medtem ko so srebali sveže zvarjeno kavo iz Pražarne, za pogostitev pa je poskrbela skupina Kaval. Pridih igrivosti na samem vhodu so dodali še prekrasni baloni mojstrov zabavnih presežkov (in vsega, kar se zabav tiče) Arbadakarba in cvetnimi aranžmaji Mojce Šeme (Unikatna ustvarjalnica).

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.