13. 4. 2023, 13:31 | Promocijska objava

Kateri so naravni zaviralci apetita in kako jih lahko najbolj učinkovito izkoristite

Extreme Training

Čeprav so zaviralci apetita znan pripomoček v boju proti odvečnim kilogramom, pa marsikdo ne ve, da za najboljšimi ne tiči kakšen kemijski trik, ampak so osnovani na popolnoma naravnih sestavinah. V spremstvu izdelka Premium Apetite Blocker smo raziskali, katere naravne sestavine pomagajo zmanjševati našo željo po hrani.

Izvleček zelenega čaja

Zeleni čaj je znan po številnih blagodejnih učinkih na telo, ne omenja pa se pogosto, da je tudi zelo učinkovit pri uravnavanju hormonov, ki sprožajo apetit. Obenem zeleni čaj deluje ugodno na metabolizem in celo pomaga pri odpravljanju metaboličnih bolezni, saj zvišuje raven adiponektina, hormona, ki je ključen pri sintetiziranju inzulina, odpravljanju vnetnih stanj v črevesju in sprožanju občutka lakote. 

Gurmar

V hindijščini beseda 'gurmar' dejansko pomeni 'uničevalec sladkorja'. Danes se gurmar uporablja v boju proti diabetesu in metaboličnemu sindromu, izredno učinkovit pa je tudi v boju z odvečnimi kilogrami. Ima še kopico drugih izjemnim zdravilnih učinkov (uporablja se ga recimo celo kot zdravilo proti kačjim pikom!), je pa znan predvsem kot eden najmočnejših naravnih zaviralcev apetita. 

Garcinija

Tropska rastlina, ki raste na področjih južne Azije, je bila v neštetih študijah potrjeno učinkovita v boju z odvečnimi kilogrami, njene pozitivne lastnosti pa dobro poznajo tudi profesionalni športniki, saj se izvleček garcinije uporablja tudi pri lajšanju bolečin v sklepih, lajšanju prebavnih motenj in izboljševanju telesne pripravljenosti. 

Karaluma

Karaluma je v bistvu užiten kaktus, ki ga indijska plemena uporabljajo za zaviranje lakote in povečevanje telesne vzdržljivosti. Čeprav ima izredno neprijeten vonj, ga v Indiji pogosto jedo kar surovega ali prekuhanega, pri nas pa je poznan predvsem v obliki ekstrakta. 

Grifonija

Vsestranska zdravilna rastlina, ki uspeva v zahodnih delih Afrike, se redno uporablja kot zdravilna sestavina, saj pomaga pri odpravljanju glavobolov, nespečnosti in anksioznosti, ekstrakt grifonije pa je znan tudi kot zelo učinkovit prehranski dodatek za pomoč pri izgubi odvečne telesne teže. Učinkuje predvsem z višanjem seratonina (hormona sreče), kar izboljša kakovost spanja in splošno počutje, s tem pa zmanjša željo po pretiranem uživanju hrane. 

Extreme Training

Kje dobim vse te sestavine?

Premium Apetite Blocker linije Extreme®️, izdelan v Sloveniji, ponuja edinstveno formulacijo vseh teh naravnih sestavin in tako na popolnoma naraven način pomaga pri preganjanju lakote takrat, ko je za nas najslabše, da jemo. »Po sedmi uri zvečer se telo začne pripravljati na počitek in metabolizem se upočasni, vsi pa vemo, da nas ravno zvečer največkrat popade želja po hrani. Vnos hrane takrat pomeni ne le to, da se redimo, ampak tudi povečamo možnost pojava avtoimunih boleznih,« pove Vida Macura Maglica, licencirana kondicijska trenerka, ki je razvila patentirano vadbo Extreme Training®️, pred kratkim pa bila celo izbrana za obraz največjega sejma na svetu Dubai Active, vodilni sejem na področju aktivnega življenja, fitnesa in wellness industrije na svetu, ki se vsako leto odvija v Dubaju. »Ravno zato smo razvili Premium Apetite Blocker, ki nikakor ni nadomestilo za prehrano, ampak učinkovit pripomoček, ko se želimo izogniti prenajedanju in ohranjati zdravo porazdelitev obrokov čez dan.«

Kako se lahko takoj spoznaš z vsemi prednostmi, ki jih nudi program Extreme Training®️ in se seznaniš še z vsemi prednostmi, ki ti jih ponujajo izkušnje in znanje Vide Macure Maglice? Zelo enostavno - preko aplikacije Extreme Training®️! Začni že danes!

Več treningov si lahko pogledaš tukaj