Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
Podkast Greenroom
Ob skodelici kave
Podkast o vinu - Iz trte izlito
Metro minutke
1, 2, 3 ... bis!
Investitorka v Pradi
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Metro glasovi ponosa
NLB Šport Mladim
Verzi
Tvoj glas 26
Kulturna metropola
Radarska slika padavin
Išči
Avtomagazin
Govori.se
Cosmopolitan
Aktivni
Elle
Sensa
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Več
Kulinarika
Kulinarika
25. 12. 2025
Preden spečete jetrca, jih posujte s to sestavino: meso bo mehkejše in brez grenkobe
Zdravje
25. 12. 2025
To je 5 najslabših živil, ki se lahko znajdejo na vašem jedilniku (med Slovenci so nadvse priljubljena, vendar so polna sladkorja in soli)
Kulinarika
24. 12. 2025
Včasih je ta jed kraljevala v delavskih menzah bivše Jugoslavije, zdaj je na menijih dragih restavracij (to je skrivnost odličnega okusa)
Kulinarika
24. 12. 2025
Takšne še niste pili: 'obrnjena' vroča čokolada je hit letošnje zime
Kulinarika
24. 12. 2025
"To se v bistvu skriva za oznako sveže pečeno," je bila odkrita bivša trgovka, s svojimi besedami je marsikoga presenetila
Kulinarika
24. 12. 2025
Last-minute božični prigrizek: enostaven, okusen in popoln za praznično mizo
Kulinarika
23. 12. 2025
Pri nas to velja za smeti, a za Francoze je pravo razkošje: v kulinariki ga znajo še kako uporabiti (preverite, za kaj gre)
Kulinarika
23. 12. 2025
Je okusnejše od segedina, pripravljeno pa dvakrat hitreje: starinski recept za praženo zelje
Kulinarika
23. 12. 2025
Novoletne čokoladne kroglice z nežnim pridihom likerja: razkošna sladica iz samo petih sestavin, ki vam bo polepšala silvestrovo
Spar podkast
23. 12. 2025
4 hranilno bogata živila na dosegu roke, iz katerih lahko sestavite uravnotežen (in zelo slasten) obrok
Kulinarika
23. 12. 2025
Ko zadiši po sveže pečenem kruhu: nova pekarna v Ljubljani, kjer kruh kar leti s polic
Kulinarika
23. 12. 2025
V kislo zelje obvezno dodajte še to sestavino – okus bo resnično boljši
Slovenija
23. 12. 2025
Odmevno sporočilo države tik pred prazniki: to bi lahko povsem spremenilo vaš božični jedilnik
Kulinarika
23. 12. 2025
Štruklji po Rezinem receptu "na komolec" — nekaj domačega za vsako praznično mizo!
Slovenija
22. 12. 2025
Kako zmehčati tudi najbolj žilavo meso? Skrivnost je v eni sami sestavini, zaradi katere se bo kar topilo v ustih
Kulinarika
20. 12. 2025
Trik kuharjev za najboljše juhe in enolončnice: zgostite jih brez prežganja in smetane, uporabite ta (nepričakovan) dodatek
Kulinarika
19. 12. 2025
Kuhar razkriva trik za najbolj kremast pire do zdaj: ne kuhajte ga v vodi, ključen pa je še en dodatek ...
Slovenija
18. 12. 2025
Strokovnjaki razkrili najbolj zdravo hrano na svetu: ljudje, ki jedo teh 7 živil, živijo dlje
Kulinarika
16. 12. 2025
V centru Ljubljane se je odprl nov lokal s priljubljenimi ameriškimi prigrizki, ki bo postal vaša obvezna postojanka za malico
Kulinarika
14. 12. 2025
V bivši Jugoslaviji so to okusno pecivo pripravljali skoraj vsi, številni ga poznajo iz otroštva, zdaj pa je malce pozabljeno: recept, ki ga je vredno preizkusiti
Kulinarika
10. 12. 2025
Trik pekov za testo, ki vedno uspe, posledica pa je mehko in okusno pecivo: razkrivajo, kaj je treba nujno upoštevati
Kulinarika
10. 12. 2025
Znani slovenski chef: "Po to sladico sva z nonom vsako leto skupaj šla v Italijo"
Kulinarika
9. 12. 2025
Meso v golažu se bo čisto zmehčalo, če dodate to (nepričakovano) sestavino, ki jo vsakdo ima v shrambi: okus ne bo nič drugačen
Kulinarika
9. 12. 2025
S pomočjo nevsakdanje sestavine bo omaka za pečenko še okusnejša (izkušena kuharica je razkrila svoj trik)
Kulinarika
8. 12. 2025
Tako bo kuhano vino res popolno: recept za eleganten in aromatičen napitek, ki bo navdušil brbončice
Kulinarika
8. 12. 2025
Pozabljena jed na žlico, ki so jo v bivši Jugoslaviji oboževali čisto vsi (priprava je zelo enostavna)
Kulinarika
8. 12. 2025
Avokado lahko zamenjate s to cenejšo in zelo okusno zelenjavo: pripravite slasten namaz, ki se bo odlično ujemal z opečenim kruhkom
Kulinarika
5. 12. 2025
Zakaj bi panettone morala biti obvezna sladica na vaši praznični mizi
Kulinarika
4. 12. 2025
Kulinarična novost v ljubljanskem nakupovalnem središču: testenine, da si oblizneš vse prste
Kulinarika
3. 12. 2025
To je okusna juha, ki topi kilograme, v njej je veliko zelenjave in hranljivih sestavin za krepitev imunskega sistema
Kulinarika
2. 12. 2025
Se lahko pire krompir pripravi vnaprej, nato pa samo pogreje? Tukaj je pravi odgovor na vprašanje, ki si ga postavljajo številni
Kulinarika
2. 12. 2025
Lahka in nasitna dietna solata, ki bo čudežno očistila vašo prebavo
Kulinarika
1. 12. 2025
To je zelo okusna malica, ki jo lahko vzamete v službo: okusna in pripravljena v 15 minutah – pa še zelo poceni je
Kulinarika
30. 11. 2025
V Trstu na voljo fenomen ulične hrane, ki navdušuje turiste, stane pa samo 5 evrov
Kulinarika
29. 11. 2025
To je juha, ki jo jedo v kraju, v katerem živi največ 100-letnikov na svetu: gre za preprosto, a okusno jed
Kulinarika
29. 11. 2025
Ta lokal v Ljubljani ponuja nostalgični "šolski sendvič", ki ga stranke obožujejo
Kulinarika
29. 11. 2025
Imate radi turško kavo? Pozor, že ves čas jo (večinoma) pripravljamo na napačen način: treba se je držati tega, pa bo njen okus božanski
Kulinarika
28. 11. 2025
Klobase bodo okusnejše in sočnejše, če med peko v ponvi dodate to sestavino (trik, ki ga marsikdo ne pozna)
Slovenija
28. 11. 2025
Ta hrana je smrt za trebušno slinavko: 5 osnovnih pravil, ki bi jih morali upoštevati po 50. letu
Kulinarika
27. 11. 2025
Čokoladna torta brez moke: priprava je hitra, okus pa božnanski, lotijo se je lahko tudi popolni kulinarični začetniki
Slovenija
27. 11. 2025
To je najnevarnejši del piščanca: je poln bakterij in parazitov, mnogi pa ga naravnost obožujejo
Starejše
Naročite se na prejemanje novic
Naroči se