J. B. | 19. 11. 2022, 06:54

(FOTO) Slavni kuhar razburil sledilce z objavo računa: poglejte, kaj vse je bilo na mizi za osupljivih 162.000 evrov

Fotografija je simbolična

Profimedia

Nekateri lačni odhajajo spat, lakota je žal sestavn del življenj milijonov po vsem svetu. Spet drugi se mastijo in za hrano plačujejo absurdne zneske. Večerja v višini cene stanovanja? Da, resnično ...

Turški kuhar Nusret Gokce, ki je v svetu bolj poznan kot tisti dolgolasi kuhar, ki na ogromne kose mesa meče precejšnje količine soli, je razburil številne svoje sledice z objavo računa ene od strank v svoji restavraciji v Abu Dabiju. Kot je razvidno iz računa, je Turek zgolj z eno večerjo zaslužil osupljivih 162.000 evrov!

To je pravzaprav nagnusno

"Kvaliteta nikdar ni predraga," je ob tem na Instagramu s ponosom zapisal Gokce. Tega, kar je sledilo, verjetno ni pričakoval. Pod njegovo objavo se je vsul plaz kritik ogorčenih ljudi, ki so prepričani, da so takšne cene hrane in pijač nič drugega kot absurdno norčevanje. "To je pravzaprav nagnusno. Ljudje umirajo za precej manj denarja," je bil eden od komentarjev. Prebrati je moč tudi: "Izgubil sem vse spoštovanje do tebe. Računati toliko za hrano?!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Pogled na račun razkriva, da so bile najdražje steklenice vina, teh so gostje popili kar nekaj. A tudi cena hrane je zares neverjetno zasoljena. Za pet porcij govejega karpača so gostje plačali več kot 300 evrov! "Za ta denar bi si raje kupil stanovanje," je pikro komentiral eden od vse prej kot navdušenih sledilcev sicer sila priljubljenega turškega kuharja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.