J. Z. | 22. 10. 2022, 14:33

Pekarna Ane Roš po dveh tednih zapira vrata: kaj se dogaja?

Fotomontaža/Facebook/Ana Roš/Pekarna Ana

Majhna pekarna v središču prestolnice, ki je postala pravi hit med kupci, je le dva tedna po odprtju sporočila, da kupcev nekaj časa ne bodo sprejemali. Številne zanima, kaj je šlo narobe. 

Kuharska mojstrica Ana Roš je 7. oktobra v središču Ljubljane odprla odprla Pekarno Ana, ki je navdušila mnoge. V dveh urah je bilo namreč razprodano vse, ostal je le kruh. Gneča je presenetila tudi Roševo: "Takšne gneče nisem pričakovala. Presrečna sem," je takrat povedala za Metropolitan

Pekarna je na Slovenski cesti 30. Roševa se je za odprtje pekarne odločila zaradi svojega peka, ki je potreboval nov izziv. "Meni so izzivi všeč, tako da je nastala pekarna." Ob vprašanju, kateri je njen najljubši izdelek, se je nasmehnila in povedala, da so ji najljubši prav vsi. 

Kaj se dogaja?


Pekarna je hitro pridobila zveste stranke, ki jih je razočaralo obvestilo, ki so ga objavili na Instagramu. "Vrata Pekarne Ana bodo zaprta od ponedeljka, 24. oktobra, do srede, 2. novembra. Po krajšem oddihu se bomo vrnili močnejši in še bolj pripravljeni - za vas. Hvala za razumevanje. Se vidimo kmalu," so zapisali, dodatnih pojasnil pa niso podali. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pekarna Ana (@pekarnaana)

Ana Roš je ob odprtju nove pekarne v centru Ljubljane požela velik uspeh, saj se je že zjutraj pred pekarno vila dolga vrsta kupcev, ki so si želeli svežih pekovskih izdelkov. A nekateri so se tudi pritoževali, da je čakanje predolgo, izdelkov pa hitro zmanjka

Instagram/Pekarna Ana/zajem zaslona

Pred dnevi so sporočili, da so "presenečeni nad izjemnim zanimanjem za pekovske izdelke. Trudimo se po naših najboljših močeh, da bomo lahko v najkrajšem možnem času povečali proizvodnjo in bo lahko še več naših kupcev uživalo v slastnih izdelkih."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.