N.Z. | 11. 4. 2022, 08:39

Ves ta čas ste NAROBE ribali sir: TA trik vam bo olajšal delo!

profimedia
Ves ta čas ste NAROBE ribali sir: TA trik vam bo olajšal delo! (foto: profimedia)

Potem, ko boste naribali sir (pa naj bo za pico ali testenine), bo mukotrpno pospravljati ostankov izostalo.

Ljubitelji sira dobro vedo, kakšen nered v kuhinji ustvari ribanje sira. Na TikToku pa se je našel moški, ki se je domislil genialnega načina za ribanje sira, ki ne ustvarja nikakršnega nereda. In vse, kar potrebujete, je plastična vrečka za hrano.

Trik je na TikToku delil profil The Dad Briefs, v videu pa nazorno pokaže, kako zgolj uporaba običajne majhne plastične vrečke popolnoma spremeni stvari.

Manjšo plastično vrečko enostavno nastavite na spodnji del vašega ribeža (če je ta malce prevelika, si še vedno lahko pomagate tudi s kakšno elastiko), nato pa enostavno: naribate svoj najljubši sir neposredno v to vrečko. Videli boste, da je vse, kar ste se namenili naribati, v vrečki tudi končalo.

Video je hitro postal priljubljen na družbenih omrežjih, številni sledilci pa so naravnost navdušeni nad tem enostavnim trikom.

»Resnično je tako enostavno? Spremenili ste mi življenje!« je napisala ena komentatorica, medtem ko je nekdo drug dodal: »Čudovito! Najbolj sovražim prav čiščenje ostankov sira s kuhinjskega pulta.«

@thedadbriefs A grate old hack for #shreddedcheese. #cheddar #kitchenhack ♬ The Cheese Song - Blake Rules & Netherfriends