M. P. | 25. 5. 2022, 14:47

Kakšna čast: vrnile so se legendarne jugoslovanske superge

BSTN Store/Instagram
Kakšna čast: vrnile so se legendarne jugoslovanske superge (foto: BSTN Store/Instagram)

Da so velikani brezčasni, se zavedajo pri Adidasu, kjer so se na prav poseben način poklonili zlatim časom jugoslovanske košarke. Preverite, kaj so pripravili in kako lahko tudi vi postanete del vročega 'yugo' športnega trenda!

Pri Adidasu so se spomnili časov, ko je splitski klub osvojil kar tri naslove evropskega klubskega prvaka. Kako zelo jih cenijo, so jim pokazali na res športni način - na trg so dali ekskluzivno verzijo copat Forum High, ki so jim nadeli ime - kako drugače kot - 'Jugoplastika'!

Model, odet v črno in rumeno, značilni barvi ekipe Jugoplastika Split, pomeni poklon enemu najbolj dominantnih moštev vseh časov. 

Nepozabna generacija!

"Ekskluzivna verzija copat Forum High slavi nepozabno košarkarsko kulturo Balkana," so o ekskluzivnih "adidaskah" zapisali pri športni trgovini BSTN, ki je skupaj z Adidasom te copate tudi zasnovala. 

Ni naključje, da je te športne copate izdelal prav Adidas - splitska tovarna Jugoplastika, po kateri se je imenoval košarkarski klub, je namreč v 80. letih za Adidas izdelovala športne torbe, in to kar 4,5 milijona kosov letno.

Od 28. maja tudi v Sloveniji

Poleg te nekoliko čustvene novice, je tu tudi dobra novica, in sicer, da bodo legendarne 'adidaske' od 28. maja v omejeni izdaji na voljo tudi v Sloveniji!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSTN Store (@bstnstore)

A pozor: ta edinstvena kolekcija bo Slovencem na voljo v zelo omejenih količinah v trgovini Tike.

Copat ne bo mogoče kupiti v prosti prodaji, ampak jih bodo srečni izbranci lahko kupili le prek žreba, ki ga Tike organizira na svoji spletni strani.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.