M. P. | 12. 4. 2022, 18:42

Luka Mesec prisega na superge, ki jih obožuje tudi Meghan Markle

Profimedia/LukaMesec/Fotomontaža

Da se zelo dobro počuti v supergah, je znano, saj te nosi tudi v parlamentu. Tudi na današnjem predvolilnem soočenju je bila njegova izbira športne obutve še posebej zanimiva.

Kot smo opazili, so Mescu blizu tudi nekoliko bolj družbeno-odgovorne modne smernice. Govorimo o prepoznavni francoski znamki superg Veja, ki za proizvodnjo obutve uporablja izključno ekološke materiale, kot so guma iz amazonskega pragozda, reciklirana plastika in bombaž iz Brazilije. Zaradi njihovega trajnostnega pristopa do mode se za trendovske  "Vejice” ogrevajo tudi številne znane osebnosti, ki svojo prepoznavnost rade izkoristijo za osveščanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Med njimi prav gotovo izstopa Meghan Markle, saj jo lahko na fotografijah pogosto vidimo obuto prav v njih. Vendar susseška vojvodinja ni edina. V nizu znanih osebnosti sta tu še igralki Reese Witherspoon in Katie Holmes, ter njuna igralska kolega Eddie Redmayne in Benedict Cumberbatch.

Kot kaže, se je v vrednotah in sporočilu znamke prepoznal tudi naš mladi politik. V svojih trendovskih supergah je med elegantnimi čevlji ostalih gostov izstopal že na predvolilnem soočenju na POP TV. Tudi na snemanje soočenja na N1 je prišel v uglajeni in elegantni obleki, toda brez kravate in z "Vejicami", s katerimi ustvarja popolnoma svojevrsten, neformalen in sproščen vtis.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.