14. 3. 2023, 11:06 | Promocijska objava

Mengeš obogaten s sodobnim in dovršenim kineziološkim centrom

Staš Miljuš

V začetku marca so na Slovenski cesti 85 v Mengšu odprli sedmi kineziološki center BODIFIT v Sloveniji, in sicer pod imenom BODIFIT Mengeš. Center je nadomestil dosedanji center v Domžalah, ki je zaprl svoja vrata konec avgusta. S slovesno otvoritvijo so se predstavili člani skupnosti in številni znani obrazi, ki so BODIFIT že sprejeli kot način življenja.

Na dogodku je vodilno vlogo prevzel stand-up komik Andrej Težak - Tešky, 6pack Čukur, že 15 let spremljevalec in podpornik BODIFIT organizacije, pa je nastopil v svojem slogu. Z mednarodno priznanim čarodejem Magicom Aleksandrom, stand-up mojstrico Majo Monrue in Kristijanom Crnico, svežim obrazom slovenske estrade, polfinalistom Slovenija ima talent in finalistom Supertalent Hrvatska, pa se je oder spremenil v pravi spektakel. Številni znani obrazi iz sveta zabave, športa in gospodarstva so se udeležili tega dogodka in skupaj proslavili odprtje novega kineziološkega centra v Mengšu.

Staš Miljuš

Odlična lokacija, enostaven dostop in veliko prostora za parkiranje

BODIFIT Mengeš se nahaja na odlični lokaciji, ki vadečim omogoča enostaven dostop in veliko prostora za parkiranje, kar je pomembno pri današnjem tempu življenja. S svojimi več kot 1500 kvadratnimi metri uporabne površine, gre za največji in najsodobnejši rekreacijski center v tem delu Slovenije.

Center ponuja številne možnosti vadbe, med drugim pilates center, namenjen manjšim skupinam, ter veliko prostorno dvorano za skupinske vodene vadbe. BODIFIT organizacija, z več kot 20-letno tradicijo na področju rekreacije, preventive in fitnesa, je najuspešnejša slovenska znamka na tem področju, kar zagotavlja vrhunsko kvaliteto vadb.

Vodene vadbe za različne starostne skupine in različno fizično pripravljene rekreativce bodo prebivalcem Mengša in okolice na voljo tako v jutranjih kot popoldanskih in večernih urah, kar omogoča fleksibilnost in prilagodljivost vsakemu posamezniku. Če si želite nepozabne vadbeno-rekreacijske izkušnje v modernem, multifunkcionalnem športno-rekreacijskem ambientu, je BODIFIT Mengeš prava izbira za vas.

Odlična lokacija vadečim omogoča hitro pot in eleganten preskok iz vsakodnevnih obveznosti v nepozabno vadbeno izkušnjo v modernem, multifunkcionalnem športno rekreacijskem ambientu.

Pridružite se skupini za zdrav življenjski slog

V BODIFIT-u verjamejo, da je zdrav življenjski slog nujen pogoj za kakovostno življenje. Zato so se odločili, da bodo ob otvoritvi ponudili tudi posebno akcijo za nove člane, ki bodo želeli postati del njihove skupine. Tako bodo vsem novim članom omogočili mesec dni brezplačne vadbe v novem kineziološkem centru.

Pridružite se skupini, ki stremi k zdravemu življenjskemu slogu, in izkoristite priložnost za brezplačne vadbene ure v novem, najsodobnejšem rekreacijskem centru v tem delu Slovenije.

Staš Miljuš

Širok nabor vadbenih zvrsti za vsakogar

Kineziološki center BODIFIT Mengeš je idealna destinacija za vse, ki si želijo izboljšati svojo telesno pripravljenost, regenerirati po vadbi in poskrbeti za celostno skrb za telo. Ponuja ne samo vrhunsko vadbeno izkušnjo, temveč tudi pestro paleto dodatnih storitev, ki poskrbijo za celovito skrb za telo. Z izkušenimi strokovnjaki, vrhunsko opremo in različnimi vadbenimi programi, ki so prilagojeni različnim starostnim skupinam in ciljnim skupinam, bo center zagotovo izpolnil pričakovanja vadečih.

Kineziološki center BODIFIT Mengeš ponuja širok spekter vadbenih zvrsti, specializirani pa so za izboljšave telesne forme in postrehabilitacijo poslovnežev, športnikov in drugih posebnih ciljnih skupin (nosečnice, starejši, po poškodbah).

Kineziološki kabinet BODIFIT Mengeš je namenjen strokovnim obravnavam,  diagnostičnim testiranjem telesne sestave, antropološkim meritvam in FMS-testiranjem. Ponudbo dopolnjuje regeneracijski del centra s krio- in presoterapijo, magnetno-resonančno terapijo, več vrst masaž ter savnami. BODIFIT caffee s posebnimi napitki, zdravimi obroki in beljakovinskimi šejki dopolni celostno ponudbo. Prav tako je poskrbljeno tudi za najmlajše, saj imajo na voljo otroški kotiček, kjer se bodo lahko igrali, medtem ko bodo starši vadili.

Vodilni v Sloveniji 

BODIFIT® je organizacija, ki v dobrih 20 letih zrastla v največjo organizacijo v Sloveniji, ki se ukvarja z rekreacijo, fitnesom, vodenimi vadbami, pilatesom in izobraževanjem strokovnega kadra. 

Marko Geršak, predsednik Sekcije za fitnes, rekreacijo in regeneracijo pri Gospodarski zbornici ter idejni vodja BODIFIT centrov pove: »Na svetovnem in evropskem nivoju je fitnes industrija - tudi po koroni -  ena izmed hitro rastočih industrij, ki se intenzivno razvija. Tudi v Sloveniji želimo slediti tem trendom, zato se naša sekcija zavzema, da bi dvignili fitnes panogo in fitnes industrijo na višji nivo.Tudi v BODIFIT-u sledimo svetovnim trendom in vzoru uspešnejših svetovnih podjetij, s konceptom osebnega pristopa (nadzorovana vadba za vse generacije,) poskrbeti za naše vadeče ter čim več neaktivnih ljudi pripraviti do gibanja in jim pomagati, da se znebijo strahu pred vadbo v centrih. Tako sedaj odpiramo naš sedmi BODIFIT kineziološki center, ki pokriva vsa področja regeneracije in rekreacije na dovršen način. Ponosen sem, da takšen center odpiramo tudi pri nas.«

»BODIFIT Mengeš je dovršen kineziološki center, ki bo zagotavljal vrhunsko vadbo, usposabljanje in podporo prebivalcem, da ohranijo zdravje in kondicijo. Sodobni prostori in vrhunsko usposobljeni strokovnjaki bodo skrbeli za dobro počutje in zadovoljstvo obiskovalcev,« je še dodal Geršak.