A. Kl. | 3. 2. 2022, 13:09

(FOTO) Bella Hadid RAZKRILA svoje čare - poglejte, kaj nosi namesto modrčka

Profimedia

Ameriška supermanekenka Bella Hadid je obraz aktualne kampanje britanske znamke self-portrait, za seksi podobe je pozirala pred objektivom fotografinje in vizualne umetnice Harley Weir. 

Mlajša sestra Gigi Hadid na najbolj igrivi iz serije fotografij pod rdeče-belim tvidastim kostimom ne nosi ničesar - bradavički so ji delno zakrili le s školjkama.

Profimedia

Nato jo vidimo tudi v starinski kadi, polni vode, iz katere se v premočeni (in zato že skoraj prosojni) beli oprijeti obleki in rdečih sandalih s peto zapeljivo spogleduje z objektivom.

Profimedia

Njen naslednji videz, rjava dolga obleka z naramnicami, se odlično ujema z lokacijo, ki jo prežema duh preteklega časa: Bella leži na dveh retro naslanjačih, oblečenih v žamet, v ozadju pa visi slika bark na morju.

Profimedia

Kampanjo je te dni predstavil ustanovitelj in kreativni direktor znamke self-portrait, v Londonu delujoči malezijski modni oblikovalec Han Chong. Bello je opisal kot žensko "izjemno čistega duha in surovih čustev, ki nagovarjajo veliko ljudi", zaradi česar se mu zdi idealna muza trenutka.

Profimedia

Hadid je sicer v zadnjih mesecih večkrat odkrito spregovorila o svojih duševnih težavah, natančneje boju z motnjo anksioznosti in depresijo, s čimer se je še približala milijonom oboževalcev - samo na Instagramu ji sledi prek 49 milijonov ljudi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.