Ž.A. | 11. 7. 2022, 14:31

FOTO: Osupljiva modna revija Dolce&Gabbana: kdo od znanih je najbolj navdušil?

Instagram/harpersbazaararabia

Modni duo Dolce & Gabbana sta znana po tem, da njune modne revije niso nikoli dolgočasne. Letošnja je bila še posebno ekstravagantna, dodatno pa so jo popestrili številni znani obrazi.

Dogodki italijanske modne hiše Dolce & Gabbana, kjer se ustvarjajo novi trendi, so vedno zelo vznemirljivi. Letošnja modna revija Dolce & Gabbana Alta Moda se je odvila pred katedralo v Sirakuzi, ki je sicer na Unescovem seznamu svetovne dediščine v zgodovinskem središču sicilskega otoka Ortigia.

Elegantna Mariah Carey

Ob otvoritvi dogodka je dramatično vstopila pevka Mariah Carey, katero sta spremljala kar oblikovalca sama - Domenico Dolce in Stefano Gabbana, saj je nosila zelo oprijeto obleko, ki sta jo oblikovala prav sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Bulgarian Fashion TV (@codefashiontv)

Po slavnostnem prihodu se je pridružila ostalim zvezdniškim imenom. Na seznam povabljencev so se uvrstili Sharon Stone, Helen Mirren, Drew Barrymore, Lupita Nyong'o, pevka Ciara z družino, Casey Affleck, Kris Jenner, Heidi Klum in Vanessa Bryant s hčerko.

Pred predstavitvijo je sledila uprizoritev Cavalleria rusticana, ki je klasična italijanska opera Pietra Mascagnija iz poznega 10. stoletja. Govori o strasti, izdaji, družini in tragediji. Dolce je dejal, da so želeli ustvariti nepozabno izkušnjo.

Kaj so oblekli znani obrazi?

Med znanimi je navdušila Heidi Klum, ki je oblekla oprijet in bleščeč pajac, ujemajočo se torbico in se odločila za spuščene lase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEGA (@mega_magazine)

Dogodka sta se udeležila tudi Kris Jenner in njen partner Corey Gamble. Navdušila sta z belo in svetleče turkizno kombinacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glorified Gossip Girl (@glorifiedgossipgirl)

Slavnostna dogodka se je udeležila tudi pevka Ciara, ki je prišla pod roko moža Russella Wilsona, spremljali pa so ju njuni trije otroci.

36-letna pevka se je odločila za zlato obleko in tiaro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Russell and Ciara Wilson (@russcidaily)

Največ pozornosti so ukradle zvezdnice Drew Barrymore, Mariah Carey, Sharon Stone in Helen Mirren, ki so izbrale veličastne in barvite kreacije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's Bazaar Arabia (@harpersbazaararabia)

Presenetili sta tudi filmski igralki Lucy Hale in Emma Roberts.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑽𝒆𝒔𝒕𝒊𝒖 𝒄𝒐𝒎 𝑬𝒔𝒕𝒊𝒍𝒐 (@vestiucomestilo)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.