A. Kl. | 17. 1. 2022, 09:00

(FOTO) Igralski legendi v Milanu po modni pisti, a ju blogerji niso prepoznali

Profimedia

Predstavitev moške kolekcije Prada za prihodnjo zimo je odprl nihče drug kot 62-letni Kyle MacLachlan, zvezdnik kultne serije Twin Peaks v 90. in nato še Seksa v mestu.

Na milanski modni brvi se mu je na koncu revije pridružil še stanovski kolega Jeff Goldblum (69), ki se ga gotovo spomnite iz Jurskega parka ter številnih drugih prepoznavnih vlog.

No, odvisno, koliko ste stari - kot je mogoče z nekaterih odzivov na Twitterju sklepati o dogajanju na reviji luksuzne italijanske modne hiše, je namreč večina "tiktokerskih" vplivnežev v prvih vrstah na reviji ob njunem mimohodu zgolj skomignila z rameni, saj niso imeli pojma, kdo omenjena gospoda sta.

Kyle je sicer nosil nebeško modre hlače iz satena in ujemajoče se rokavice pod brezhibno krojenim dolgim črnim plaščem, videz pa so zaokrožili spet aktualni oglati robustni čevlji.

Profimedia

Jeffa so Pradini oblikovalci z Miuccio Prado in Rafom Simonsom na čelu v celoti zavili v črnino, a je bil njegov videz vse prej kot dolgočasen: za popestritev so poskrbeli detajli v imitaciji krzna na komolcih in obrobi plašča. Manjkale niso niti črne satenaste rokavice.

Profimedia

Nekateri so se na Twitterju pošalili iz Jeffove "prikupno zmedene" hoje - češ da je legendarni igralec deloval, kot da ne ve, kje točno se pravzaprav nahaja.

Na reviji je sodelovalo še nekaj (mlajših) igralcev, med njimi Asa Butterfield (24) iz serije Sex Education, Thomas Brodie-Sangster (31), zvezdnik zf-trilogije Labirint, ter Damson Idris (30) iz kriminalne drame Snowfall.

Profimedia

Medtem ko so gostujočim obrazom pri Pradi namenili bolj umirjene oprave, so se ostali manekeni po brvi sprehodili v kreacijah živahnejših barv, tudi oranžnih hlačah in rožnatih plaščih. Oglejte si jih v fotogaleriji.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.