25. 1. 2019, 12:00 | Vir: Playboy

Kaj imajo skupnega Jan Plestenjak, Jakov Fak in Žan Košir?

Foto Bojan Stepančič
Jakov Fak, Matej Bregant, direktor podjetja Slowatch, Jan Plestenjak (foto: Foto Bojan Stepančič)

Jakov Fak, Matej Bregant, direktor podjetja Slowatch, Jan Plestenjak

Omega, svetovno priznana švicarska proizvajalka prestižnih časomerov, je septembra na predstavitvi letošnjih novosti na ljubljanskem gradu v restavraciji Strelec izbranim povabljenim gostom s posebnim namenom medse povabila Jana Plestenjaka, Jakova Faka in Žana Koširja.

Omega je namreč že od leta 1932 uradni časomerilec olimpijskih iger, Jakov Fak in Žan Košir pa sta srebrna in bronasta nosilca olimpijskih odličij iz zadnje zimske olimpijske sezone. V sodelovanju z Omego, Smučarsko zvezo Slovenije in podjetjem Slowatch sta tako naša olimpijca prejela zahvalo in priznanje za njune dosežke na zadnjih olimpijskih igrah. Žan Košir je bil zaradi priprav na novo sezono sicer zadržan in bo svojo nagrado prejel po vrnitvi, Jakov Fak pa že lahko pogleduje na točen čas z novim časomerom OMEGA SEAMASTER 300M iz kolekcije James Bond. Omega in Slowatch sta Jakovu in Žanu zaželela veliko odličnih uspehov tudi v nadaljevanju njune kariere in se vsakemu za dosedanje dosežke zahvalila z omenjenim modelom časomera Omega. Na samem dogodku je bil navzoč tudi Nils Ahnebrink, Omegin področni vodja prodaje, ki je vsem zbranim podrobneje predstavil tako sodelovanje Omege na prihajajočih olimpijskih igrah kot tudi vse letošnje novosti.

Na dogodku pa so naznanili tudi nekaj posebnega. Omega in podjetje Slowatch sta prepoznala uspeh in karizmo našega nedvomno najpopularnejšega pevca in ga sprejela med svoje vrste skrbno izbrane družbe Prijateljev Omege, ki se razprostira po vsem svetu. Jan Plestenjak je tako kot prvi Slovenec sprejet v pisano družbo eminentnih glasbenikov, športnikov, filmskih igralcev in drugih umetnikov, ki so ambasadorji te eminentne znamke. Jan bo tako na Omeginih dogodkih po svetu poslej lahko preživljal čas z Georgeem Clooneyjem, Nicole Kidman, Cindy Crawford ter njenima otrokoma Kaio in Presleyjem, ki nadaljujeta tradicijo zvestobe do te blagovne znamke, Danielom Craigom in znamenitim astronavtom Buzzom Aldrinom. Da Jan ne bo zamujal, kar sicer ni v njegovi navadi, na njegovem zapestju skrbi model OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN DEEP BLACK GMT, ki jo ima na zapestju trenutno edini v Sloveniji, gre pa za model, kot ga ima v svoji izbrani zbirki časomerov tudi danski princ Frederik.

FOTO Bojan Stepančič

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.